IRC-Galleria

NotForgetMe

NotForgetMe

non sa dimenticare

Uusimmat blogimerkinnät

ostoksilla.Keskiviikko 05.12.2007 23:13

jotkut ehka miettii onkohan annan aivot kasvanu italiassa.no kerrompa vaikka siita ku mentiin ostaan peittoja ikealta,ku ei nuo francescon(vuokraisanta)antamat viltit lammita.


no en sitten loppujen lopuksi ostanu peittoa mutta virtahevon ostin!! koska kun oltiin menossa leikkikaluosaston lapi,sielta alko semmoset rumat virtahevot ja krokotiilit karjumaan "VIEKAA MEIDAT KOTIIN!!!" aivan jarkyttavan painokkaalla aanella.. Ei kait siina muu auttanu. sussu osti krokotiilin ja mina ehka rumimman virtahevon minka oon ikina elamassani nahny. ei sitten jaksanu lisaksi sita peittoa alkaa raahaamaan, mehan loydettiin jokatapauksessa muutakin hyodyllista kannettavaa mm.kynttiloita ja poronlihaa.



tanaan oli lamminta, natti paiva siihen nahden etta ollaan jo kuitenkin joulukuussa. +18 <3

joulukuusta puheenollen, yks paiva nain taalla joulupukin ja aloin valittamaan sille. kysyin onko se muka OIKEA joulupukki,siis suomalainen.ei ollu kuulema,pelkastaan pikkulapsia huijaamassa.sitten se alko puolustella itteensa, oli kuulemma kuitenkin aika kova jatka (oli osallistunu bolognan ympariajoon polkupyoralla). kunnioitin sita ja annoin pukin olla.

hauskaa joulukuuta kaikille, olkaahan kiltisti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.