IRC-Galleria

Notsip

Notsip

Dida Streicher Sfinksi Brabham Pimeyden Ruhtinas

Staying Alive - TJ 81 (Ma 17.4.2006)Maanantai 17.04.2006 02:29

Vaikka toisinaan se vaatiikin kovaa taistelua. Jossain vaiheessa iski rajuhko lintuinfluenssa (tai vastaava, sitä on liikkellä; veksin osasto on kuin nuijalla lyöty), mikä veti miehen romuksi ja osastolle. Meininki oli hieman muuttunut sitten viime kerran. Johtunee siitä että uudet lämärit on kehissä (niiden TJ 171, hähähähää, mutta ei kannata kuittailla tai ne pistää lääkeannokset ihan miten sattuu). Oli siellä tuttujakin, esim Saaristo, jonka piti mennä AUKkiin. Veksin lähettinä häärää Salander. Kova kundi. jolla on niskassa tatska. Cool.

Sitä kutun lintuinfluenssaa on kestänyt tähän päivään. Vähemmästäkin sekoaa. Ehkä olen jo seonnut. Hähähähää. Harva täysijärkinen jaksaa pitää aktiivisesti tällaista blogia. Koneella on Paranoidia plus miinus 15 kappaletta. Nyt tosin soi Shot in the Dark. Se olisi voinut olla tämän otsikko, jos olisin ollut VAS 2:lla ja jos siellä olisi ammuskeltu. Ei siellä. Ehkä ensi kerralla.

II/05:n 9kk:n menijät kotiutuivat tässä päivänä muutamana. Kuittailua tuli Boogeymanilta. Joo, kyllä uskotaan että se TJ on 0!

Sillä aikaa kun olin osastolla oli yksikössä mennyt kaikki ihan sekaisin. Etenkin se paljon puhuttu läpivienti. Velvejä on otettu pois, loppusota on joillakin yhden päivän pidempi ja kesäkuun ampumaleiri on päivän pidempi. Hauskinta koko systeemissä on se, että juhannus ei ole enää pelkästään keskuksen gines, vaan koko 1.VK:n. Arvatkaa, kuka on kiinni näillä vemppamäärillä (keppikomennus+penikkatauti+lintuinfluenssa = vmtl x ihan liikaa)? Henkisesti olen varautunut triplaginekseen kesäkuussa. Kuten todettua, vähemmästäkin sekoaa.

Vartiopäällikkö (joka on muuten pitkä kiukkuinen mies) on tullut tutuksi. Se kävi osastolla kyyläämässä. Joku koira (spolle siis, ei schäfer) roikkui perässä kuin häntä. Syy: Siellä ei ollut lämärialikkeja, ja koko lafka oli lämärien vastuulla. Tuo sama päällikkövartio on käynyt myös katsomassa meitä leiriä edeltävänä iltana. Onkohan sillä vähän tylsää siellä kopissaan?

Oli meillä VAOkin, mutta meikäläisen kohdalta se meni vähän ohi. Syy: lintuinfluenssa. Viimeisenä VAO-iltana tuli "hälytys." Ei esiintynyt sykkimistä, aikaahan on tunti. Minkäs siirtolinja luonteelleen mahtaa? Kaikki asianmukaisesti paikalla ja kaikki kamatkin vielä mukana. Loistavaa.

Sitaatti #13: "Se on kun torppaa viisi vuotta samaa vittuu nii tulee sellanen puutuminen, eikä jaksais millään."

-vm Vass esittää biologista filosofiaansa

Sitaatti #14: "Kesääkös pojat odottaa?"

-ltn Haapanen on utelias

Sitaatti #15: "Temppuja."

-vänr Mossan toimintamalli sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. =D

PS1. Allekirjoittaneen mikrokosmos romahti männä viikolla: Alikersantti Keltomäki osastolla! Eihän alikersantti voi olla sairas, eihän (*köh Arkko*)? EIHÄN?!! EIHÄÄÄÄÄÄÄÄÄN?!!!!!! (niin ja Hosio oli kanssa)

PS2. Varajohtaja Wejberg siirtyi keskuksen kuskiksi. Hmm, kaveri on viisi viikkoa saanut siirtolinjan koulutusta ja siirtyy ihan toiseen linjaan. Lycka till. Uudeksi varajohtajaksi valittiin gatz- kuski Nissinen. Tällainen varajohtajasydeemi on oikeastaan aika hyvä. Varajohtaja rakentaa siltaa alikin ja viestimiesten väliin ja rikkoo jäätä. Alikit kun nyt asuu jossain norsunluutorneissaan, josta he laskeutuvat vain mennessään sotkuun.

PS3. Ei tässäkään nyt oikeastaan ollut mitään hauskaa. stopostopo.

PS4. Jos ryhmillä olisi jotkut tunnuslauseet, meidän olisi "Tuho ja tuomio." Tuomionpäivä on Keinosen nimipäivä.

PS5. Antibiootit alkaa vaikuttaa. Kun ei sienikausikaan ole vielä alkanut niin pitää käyttää mömmöjä. Hähähähää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.