IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Otsikko.Maanantai 27.03.2006 23:37

Merkintä.

No joo, viikonloppu meni, ulkonaja ulkona oltiin. Käytiin JanniMannin tupareissa (oli kuulemma aika känässä ;) ja illalla vielä kavereiden kanssa ulos. JanniMannilla oli ihan ok purtavaa, makaronisalaatti ja sipsit maistui. Yöllä käytiinkin Gaigan ganssa Essolla burgerilla. Sekin oli ihan jees mättöö. Noin ruoka-asiat käsitelty.

Ei mulla oikeastaan muuta.

Hai täällä hau.Perjantai 24.03.2006 17:34

Rainbow tiikerikääretorttu on aikasta hyvää, no ainakin minun kieroutuneen maun mukaan.

Noin, päivän ruokaryhmä on käsitelty. Tänään on ollut oikeastaan vain palaveria ja töitä ja palaveria. Ja kello on kuin huomaamatta hypännyt jo noin pitkälle. No, kohta pääsee kotiin. Huomenna pitäisi olla edustava ja mennä JankkuPankun tupareihin. Onhan ne tietysti Artunkin, mutta kyllä mä luulen että enimmäkseen Jankkulin operoimat ;)

Viikonloppua ja olkaa kiltisti.

Kasvispäivä uusi.Torstai 23.03.2006 15:53

Ruoka-asiaa, yllättävääkö? Ei.

Kävimme tänään syömassa viheriäistä ruokaa Silvopleessä. Täytyy antaa tunnustus kokille, että ruoka oli todella maittavaa. Vaikka normaalisti olen aika kaukana kasvissyöjästä, niin tänään se maistui. Valkosipuli tosin tuntuu vieläkin suussa :)

Mutta nyt on hjyvä fiilis ja massu ihan täys. Siispä töitä tekemään.

Minä taas. (no kukas muu? ääliö olen.)Keskiviikko 22.03.2006 12:57

Hei, mähän alan olemaan jo todella ahkera kirjoittaja. Olen saanut kohta jo viisi riviä tekstiä tänne. Ja ihan viikon sisällä. Todella tehokas sisällöntuottaja. Syö enemmän, tuotat enemmän sisältöä maailmaan. Jei.

Ai niin, ruoasta. Tänään on lounaana riistapalleroita ja muussiloita. Ja lounasseurana Tuukkeli ja Jankkuli. Jipii. Kivaa. Menen syömään.

Työpäivä.Tiistai 21.03.2006 13:00

Töissä. Kivaa, koska kohta mennään syömään. Pyttipannua. Huomasin juuri, että tämä on jo toinen merkintä liittyen syömiseen. Noeisemitn. Syöminen on kivaa. Kun lopetti tupakoinnin, syömisestä tuli vielä kivempaa...

Siinähän ne tärkeimmät. Yksi vielä: suklaakakku on hyvää ;)

Päiväkirjan ensimmäinen merkintä. Piste.Keskiviikko 15.03.2006 16:15

On keskiviikko. Söin grillipihvin Stockmannin yläkerrassa. Päällä oli valkosipulivoita. Se oli hyvää.

Emmä tälläisiä osaa kirjoittaa. En ole tarpeeksi luova ihminen luodakseni ajatuksiani kirjoituksen muodossa. Voin toki yrittää olla muka henkevä ja luova. Thät's all, folks.
- Vanhemmat »