IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Löydätkä minut täältä? Maanantai 26.11.2007 01:03

- Mene osoitteeseen: http://www.varjojenkirja.com/
- Siirry osastolle "Varjojen kirja" Noitapiirin yms. sijaan.
- Katso sisällysluettelosta omat horoskooppikuvauksesi druidien, eläinradan ja kiinalaiselle horoskoopille päivämäärähakua käyttäen (atsteekkien horoskooppi-haussa ei ole toistaiseksi päivämäärä-hakua, sen takia sitä ei tässä haasteessa kysytä).
- Kirjoita kunkin horoskooppisi nimi (esim.neitsyt) ja luonnekuvaus, mikä siitä on kirjoitettu.


Syntymäpäiväsi: 25.10.1983


*ELÄINRADAN HOROSKOOPPI*

-Nimi:
Skorpioni
-Elementti:
Vesi
-Planeetta:
Pluto

-Luonnekuvaus
Rakkauden planeetta huipentuu Skorpioniin, jonka toiminta-aluetta ovat tiiviit ja kiihkeät parisiteet, suhteet, joissa asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä. Tämän merkin alla syntyneiden kokemuspiiri ulottuu rakkauden paratiisista aviolliseen helvettiin.

Skorpioni on syvästi tunteva liittolainen, joka rakastuessaan panee kaiken peliin. Jos rakkauden kohteen tunne ei ole yhtä syvä, loukkaantuu tämä liittolainen verisesti. Jos keskinäinen tunteiden virta on vuolas ja kaksisuuntainen, ei Skorpionin tarvitse koskaan poistua siitä.


*DRUIDIEN HOROSKOOPPI*

-Nimi:
Saksanpähkinä
-Laatu:
Maskuliininen
-Elementti:
Tuli

-Luonnekuvaus:
Intohimoinen ja aggressiivinen saksanpähkinä-henkilö on vastakohtaisuuksien merkki. Hän on vastentahtoinen, ristiriitainen ja usein erittäin itsetietoinen. Hän on myös mustasukkainen ja odottamaton.

Saksanpähkinällä on strategisia kykyjä, rajoittamaton kunnianhimo ja hyvä tarkkailukyky. Hänessä on joskus myös masokistin vikaa.


*KIINALAINEN HOROSKOOPPI*

-Nimi:
Villisika (vaikka se kyl on ihan tavallinen sika?)

-Kuvaus:
Sian vuonna syntynyt on miellyttävä, vieraanvarainen ja antelias. Sika on ahkera puurtaja, väsymätön asioidentoimittaja hänellä on rutkasti maalaisjärkeä. Hän pelaa aina reilua peliä, on uskollinen ystävä ja luotettava liikekumppani. Sikaa on välillä helppo huiputtaa ja ihmiset kertovat hänelle helposti omia huoliaan. Sika ei loukkaannu helposti ja siksi häntä pidetään omahyväisenä. Sika kuitenkin vain haluaa miellyttää kaikkia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.