IRC-Galleria

Nunnu-

Nunnu-

Chisu - Etsijät

Uusimmat blogimerkinnät

huiMaanantai 22.12.2008 03:28

Herkkä ja tunteikas mietiskelijä, joka rakastaa matkailua. On erityisesti merellä kuin kala vedessä.

Romantikko, joka haluaa paeta elämän tosiasioiden edessä. Herkkänä ja vähän liiankin hyväuskoisena luonteena kala saattaa tutustua aivan vääränlaisiin ihmisiin. Joustava ja määräilemätön luonne. Luovuus ja kauneudentaju ovat lahjoja, jotka huomataan. Kalojen luonteessa yhdistyy sekä viisaus että rakkaus.

PLANEETTA: Neptunus, Jupiter

ELEMENTTI: vesi

METALLI: tina

VÄRI: merenvihreä

KUKKA: lootuskukka

ONNENPÄIVÄ: torstai

ONNENLUKU: 9

JALOKIVI: akvamariini (turmaliini, jaspis)


RAKKAUS Kalojen merkissä syntyneet ovat sydämeltään pehmeitä ja odottavat kumppaniltaan uskollista, vilpitöntä sitoutumista. Heidän avioliitollaan on oltava hengen ja sielun perusulottuvuus, jotta heidän rakkaus- ja tunne-elämänsä voisi kehittyä. Heihin vetoavat ennen muita kauris, härkä, skorpioni ja rapu.

LUONNE Kalojen merkissä syntyneet ovat hyväntahtoisia, avuliaita ja täynnä myötätuntoa lähimmäistensä vaivoja kohtaan. Koska he suhtautuvat romanttisesti elämään, heidän ei aina ole helppo saada unelmia ja todellisuutta sopusointuun keskenään. Tarkkuus, perusteellisuus ja järjestyksentaju ovat kala-ihmisen loukkaamattomia ihanteita.

AMMATTI JA TYÖ Tunnollinen velvollisuudentäyttäminen on kala-tyypille synnynnäistä. Luotettavuutensa ansiosta hän on omiaan kaikkiin ammatteihin, joissa on kysymys tuttujen tehtävien suorittamisesta. Sopusointu ympäristön kanssa on kala-ihmiselle elintärkeää. Hienovaraisuus ja vaatimattomuus voivat usein vaikeuttaa hänen menestymistään elämänkamppailussa."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.