IRC-Galleria

Mintusta..Perjantai 17.08.2007 20:09

..niin, siksi ei ole tullut siis täällä käytyä (koulun takia lähinnä) mutta ei ole ehtiny! (lue: on elämää gallerian ulkopuolella) ;)

Koulu tuli käytyä loppuun 2kk etuajassa kun laskettu aika oli 31.3. - pimu otti äkkilähdön ja päätti tulla kesken muuton 21.3. kun meni lapsivedet kesken muuton. Eli viimeisillään ei kannata kantaa yksin sänkyjä, laatikoita eikä todellakaan siivota häätöasuntoa muutettavaan kuntoon.

..ja miksi en ole hiiskunu asiasta.. no oma kokemukseni on, että aina joku tulee jostain kitisemään, esim. "no onpa hyvä että saitte vauvan kun esikoinen kuoli, nyt varmaan helpottaa.." - NO EI HELPOTA!
Tai "aijaa, teitte vauvan kuolleen tilalle" - no ei tehty TILALLE! Kukaan ei korvaa suurinta rakkauttani, koskaan! Ei Tatu, ei Nette eikä Minttukaan.

Aina löytyy näitä jotka haluaa syyllistää toisten tekemisiä, onpa näitäkin ollut jotka 2+:lla väitti, että minä perheineni ja kokemuksineni ollaan trolleja... no, kunpa oltaiski. Enpä kellekään toivoisi lapsen kuolemaa - edes niille kusipäille jotka jaksoi pilailla Tonyn kuolemalla.

No, tämmönen avautuminen tänään ;)
kiitos kaikille onnittelijoille, en jaksa laittaa erikseen 46:lle "kiitos" :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.