IRC-Galleria

Historia meni päin...Tiistai 29.11.2005 16:55

...punaista! Sapettaa, ku ei voi saada ees kunnon numeroa siitä, kun aina vaan jotain vitosta ja kutosta... Seiskakin menis. :)

Mutta sain ne ajotuntien ajat tarkistettua ja peruutin sen yhen ajotunnin. Mulla on sillon fysiikan tunti, enkä voi olla sieltä pois, koska a) se on jakson ensimmäinen varsinainen fysiikan tämän kurssin tunti, ja b) se opettaja eritoten ei kuulemma pidä ajotuntien aiheuttamista poissaoloista. :( Ja ärsyttää myös kun ajo-opekin valittaa, kun siirtelen ja lykkäilen tunteja, ja että ei voi aina ottaa niitä iltapäivän tunteja. Mutta tulis ite selittämään opettajalle sitä!!

Huoh... No, onneks kohta on taas koeviikko ohi, eikä tässä enää kovin pahoja aineitakaan ole... Huomenna ranska, torstaina kemia ja perjantaina espanja. :) Tänään pitää jo lukea kemiaa vähän enemmän kuin ranskaa, koska se on vaikeempaa... Mutta ei se ranskakaan mistään helpoimmasta päästä oo.

Tää tänne kirjottelu on muuten yllättävän innostavaa... Ku yritän tässä saada joka päivälle tommosen punasen pyörylän tohon kalenteriin ku ne on niin siistejä! :D

Mutta eipä tässä kai sitten muuta, kuin että moe moe! ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.