IRC-Galleria

Huh!!Keskiviikko 18.01.2006 00:22

Johan onkin mennyt taas pitkä aika viime näpyttelystä. :) Mutta asiaan.

Huomenna on sitten se kuuluisa inssiajo... Katotaanpa miten menee. En odota liikoja (jos se vaikka menis sit paremmin!). ;) Jos ei mee läpi niin sitte vaan uudestaan yrittämään. Mutta jos se menee samaan tyyliin ku tänpäivänen ajotunti ni ei pitäis olla hirveesti valittamista. Paitsi et meinasin tänään kääntyä suuntaan johon ei saanu ajaa. Mutta siinä kohdassa vain meni "ilmansuunnat" eli oikea ja vasen hetkellisesti sekaisin. Joten tuskin teen sellaista fibaa huomenna. Ja nopeutta pitää säädellä ookoosti.

Sit mietin että kannattaisko tilata Free Record Shopista 3 DVD:tä hintaan 25 €. Saa laittaa kommenttia (myös) tästä asiasta. Eli että kannattaisiko tilata esim. seur. leffat:

-Amadeus (Director's Cut, 2-disc)
-Shawshank Redemption (suom. Rita Hayworth - Avain Pakoon)
-Lost World: Jurassic Park (Collector's Edition, olisi suoraa jatkoa jo omistamalleni ykkösosan Collector's Editionille)

Kaikki ihan laatuleffoja kyllä. Etenkin noi kaks ekaa.

Mutta täältä tähän.

Uusi vuosi!Sunnuntai 01.01.2006 05:04

No menihän tässä koko vuosi taas tietokoneella... :D No ei nyt sentään koko vuosi. Kattelinhan mä telkkariakin välillä. :) Mutta tästä alkaa uusi puhdas vuosi.

Hyvää (ja puhdasta) uutta vuotta kaikille!

Joulu...Lauantai 24.12.2005 03:01

Hyvää joulua kaikille, jotka lukevat tämän sekä tietenkin kaikille, jotka eivät lue (he eivät vain tiedä että olen toivottanut...)!! :)

Kohta nukkumaan, ja sitten pitäisikin herätä kattelemaan Lumiukkoa jossain vaiheessa... :)

Sitä odotellessa...

Moi!

Joulun odotusta.Keskiviikko 21.12.2005 23:35

Pitäis siivota, mut ei. Tässä sitä vaan koneella istutaan.

Tänään tulee taas 23.15 TV1:ltä A Bit Of Fry And Laurie... Kannattaa katsoa, jos ehtii. Huippusketsejä!

Tervehhh...

SynttäritMaanantai 19.12.2005 22:24

Tänään, 19.12., on syntymäpäiväni. :) Kiitos onnitteluista ja/tai lahjoista kaikille, jotka onnittelivat ja/tai lahjoittelivat. Menivät hyväntekeväisyyteen. Mä voin hyvin. ;) No ei, mutta oikeesti:

Kiitos!

SukulaisetMaanantai 19.12.2005 01:55

tuli käymään. Vähän juhlittiin synttäreitä. ;)

Huomennahan ne kuitenkin on. :D

Ja headsetin kuulokekin tuli kuntoon. :)

Huomenna jatkuu...

On taas päivä jääny väliin...Lauantai 17.12.2005 22:29

Vitsi oli upeeta kattoa eilen elokuva "Noin 7 Veljestä"!! Siinä vasta asenneleffa! Ja tänään katoin sitten Speedy Gonzalesin - Noin 7 Veljeksen Pojan. Huippuja molemmat! :D

Tiistaina alkaa sitten se joululoma!! :) Aah, upeaa!

Hetkinen, huomasin just, että tän gallerian mukaan mä oon jo 18 vuotta vaikka oikeesti oon vasta maanantaina. :D

WEIRD! ;)

Ja taas... ;)Perjantai 16.12.2005 00:14

Tän päivän ajotunti oli kaheksalta aamulla, joka saattoi osaltaan vaikuttaa siihen, että se meni hyvin. Ei mahtavasti, mutta suht hyvin. Vaihteiden vaihdot oli melko kohdallaan, mutta alkupuolella auto sammui muistaakseni kaksi kertaa ja loppupuolella meinasin kääntyä väärälle kaistalle. Sitten maantiellä oli vaikea pysytellä ajourissa. Mutta muuten ajoin siis "suht hyvin". :D

Flunssa saattaa alkaa nujertua pikkuhiljaa. :D Hyvä homma!

Ajoa taas...Keskiviikko 14.12.2005 23:10

Melkein peräänajoa... ;) Vaihteiden vaihto tuntu olevan tänään iso peikko. Ei meinannu millään tossa keskusta-ajossa vaihtua oikein. Ärsytti! :)

Mutta huomenna aamulla kaheksalta taasen tunti. Saa nähdä miten menee...

Kun lähtis tää kurkun kipeys ja nenän valuvuus vaan pois!! :S

Morjääns!

Pimeen ajoa...Keskiviikko 14.12.2005 00:07

Tänään oli sitten pimeän ajoa maantiellä... Kaheksassa kympissä oli vaikeuksia seurata keskiviivaa pimeellä, mutta kyllähän siitä hengissä selvittiin. Yhden kerran pidin opettajan mukaan Ekku Peltomäen töihin verrattavan valoshown, kun väläytin vahingossa ensin pitkiä valoja, sitten vilkku päälle, sitten vilkku toiseen suuntaan ja sitten vasta pitkät päälle. :) Että sellasta siellä mun autokoulussa. Mutta nyt alkaa tuntua jo ihan mukavalta tuo autoilu! Pitäis vaan rauhottua enemmän siinä ratissa, mutta eiköhän se siitä... :D

Huomenna taas ajoa.

Ciao.