IRC-Galleria

Nurkka_

Nurkka_

Ted The Polar Bear

updateLauantai 31.12.2005 15:45

"I think you're all fucked in the head. We're ten hours from the fucking new year and you want to bail out. Well I'll tell you something. This is no longer a vacation. It's a quest. It's a quest for fun. I'm gonna have fun and you're gonna have fun. We're all gonna have so much fucking fun we'll need plastic surgeory to remove our godamn smiles. You'll be whistling 'Zip-A-Dee Doo-Dah' out of you're assholes! I gotta be crazy! I'm on a pilgrimage to see a moose. Praise Marty Moose! Holy Shit!"

boredomvilleLauantai 31.12.2005 02:06

no voi dääm, nyt on sit joku uusvuos tulossa, kuka näitä oikein jaksaa keksiä..? jouluhan meni juuri niinkuin ennalta arvelinkin eli aivan Ted The Polar Bearina, tosin ilman sitä onnellista loppua. tästä "juhlasta" tulossa täysin samanlainen. hiphei, pitäkää lapset hauskaa.

ainii, ja meinasin äsken murskautua rekan keulaan, ei se mitään.

herkhäyteniPerjantai 30.12.2005 02:24

tahtoisin tässä ihan kaikkien (LOL) lukijoitten silmien alla kertoa, kuinka paljon sinusta oikein välitän. se on kuitenkin erittäin vaikeaa, koska sinä olet niin sanoinkuvailemattoman upea. mutta, aina kun kuulen äänesi, sydämeni alkaa pamppaamaan, silmäni kirkastuvat, ja tajuntani nousee pilviin. aina kun näen sinut, putoan polvilleni, voitan ujouteni ja uskallan koskettaa sinua. aina kun saan koskea sinua, tunnen sen lämmön, ilon ja rakkauden joita sinä huokut. aina kun olen lähelläsi, itken vuolaasti ilosta, sinä annat minulle lohdun, oma maailmamme sulkeutuu, ja kaikki muu jää ulkopuolelle. aina kun olen ilman sinua, sydämeni repeilee, itken itseni kuivuksiin, ajatukseni harhailevat murheen harmaudessa, ja koko maailman paino musertaa minua, saaden minut melkein luopumaan kaikesta. ja kun jälleen muistan sinut, saan voimaa pyristellä irti pahasta, saan voimaa jaksaa huomiseen, saan voimaa rakastaa, ja jälleen löydän luoksesi.
sinä olet minulle rakkain, ja tärkein, ja ennenkaikkea; sinä olet minulle SE.
oi minä niin rakastan sinua Olavi Uusivirran uusin levy, nimeltäsi Me Ei Kuolla Koskaan.

ei sovi jättää väli päiviä..Torstai 29.12.2005 18:13

joulu teki tehtävänsä: laihduin sen aikana kilogramman. eli kandee vaan masennella niin painoki tippuu.
ja koska kaikkia kiinnostaa, kerron myös sen että kävin tänää lahessa. ostin pari papattia ja sain luistimen korjautettua, ouhj je!nyt popittaa: Opeth - Ghost of Perdition.
viime yönä ei tullu paljoo nukuttua. mietin vaan, kuvittelin ja unelmoin itselleni elämää, se kun minulta vielä puuttuu. lopputulos tosin oli odotettu: eipä taida minun kohalle sattua semmosta. pakko se on alistua kohtaloonsa ja vain tyytyä mielikuvistusmaailmaan. ehkä siellä voin olla häpi.
but well, no one knows it, though no one really gives a shit. (no juu, kyl mä tiedän..)

hetki kivaaTiistai 27.12.2005 18:28

nyt se sitten on takana, vuoden ykkös tapahtuma. ei, en tarkoita tällä joulua, vaan pienimuotoista fanitapaamista. siellä jopa minulla oli hyvä mieli. kiitos

?sano sinä?Maanantai 26.12.2005 03:26

juu-u, true:

i don't believe in love
it has no thing for me
you live like it's a dream
without reality
i don't believe i should
ever give up and see
you see me as a dream
it has no thing for me

it was not for me.

ajattelen, olen siis hajoamassa.Maanantai 26.12.2005 00:24

oli sähköt taas pois miltei 2 tuntia ja ajauduin miettimään asioita kun istuskelin kynttilöiden valossa.
päällimmäinen ajatus oli se että olisi kyllä erittäin hienoa viettää jouluiltaa tuollein rauhassa, kynttilän valossa, kaikki sähköjutut pois päältä, hiljaisuudessa, täysin eristyksissä muusta maailmasta. MUTTA, ei näin kuten minä, eli yksin.
muut ajatukset ja tunteet olikin sellasia että ne tahdon kieltää.
joulu ohi, ja kohta toinen merkkipäivä, auh. kiito paljo kaikil muistaneil.
viettäkää mukava jouluyö kaikki onnelliset joilla siihen on mahollisuus..


"All I ever craved were the two dreams I shared with you.
One I now have, will the other one ever dream remain.
For yours I truly wish to be."np. Liekki - Tuletko Niinkuin Öinen Maa.
*röyh* sahtia tarjosivat perkeleet.. kotonakin oli jo pakko iskeä hampaat (jonkun) kinkkuun.. en tiiä sitten, nyt se helvetillinen päivä on taas käynnistyny. no lauletaa ny sitte juulen kunniaks:

ehkä kosketus peto-tontun,
jospa kosketus peto-tontun,
siispä kosketus peto-tontun,
joulumielt mulleki tois

(säv. traditionel san. personel)

köh köh, mitäs täh.. joo, muori käy myös yhtä hyvin..

terppa ja joulua teille otukset, älkää olko lahjattomia, pitäkää nastaa, minä hajoilen keskenäni.


np. Ajattara - Hei Tonttu-ukot.