IRC-Galleria

NuuRas

NuuRas

´naapurin peikkoneiti

joulua.<3Sunnuntai 25.12.2005 15:00

olen suunnitellut tätä jouluista jouluaaton jälkeistä päiväystä kauan joka kertoisi itse jouluaaton pimeimmistä hetkistä. aivan sain lahjoja ja lauloin joululauluja niin hyvin kuin vain minä pystyn. kauniita lauluja. täytyy tehdä joululevy.

huoneessani on iso kasa tavaroita jotka sain lahjaksi. en saanut oikeastaan mitään rumaa vaatetta jonka voisin tunkea vaatekaappini perimmäiseen pimeimpään nurkkaan. sain toki kakkulapion että voin muuttaa pois kotoa ja syödä vain kakkua<3 jei.

niinkuin yleensäkkin meille lapsillehan lahjojen avaaminen on mielettömän jänskää jo koko päivän kiehnäsin kuusta ympäri, nuuskin ja hiplailin lahjojani. olen kovin kärsimätön. oi olin oikein onnessani kun aloimme availemaan lahjoja. oi että se vasta oli jotain. se on niin mukavaa ensin vähän helistellä ja tutkia, sitten hitaasti repiä oikein kaunis käärepaperi pois ja oi sieltä paljastuu jokin jännä juttu. sitten se lasketaan pois käsistä ja otetaan uusi paketti<3

tonttujen päiväysMaanantai 19.12.2005 00:56

oli oikein mukava kirpeä päivä. raikas kuin greippi. olinpa sitten seurasaaressa oikein mainiossa seurassakin. se vähä lumi mitä oli olemassa narskui. voitimme heinäpaalilabyrintin, liittykäämme mensaan. oli pieniä suloisia lapsia, sekä meitä vastaan liittoutuneita kärryarmeijoita *yäk*. lämmitti tätä vanhaa sydäntä oikein se hyvä olo ja henki. laitoin kynttilän, rukoukseksi. uskon että täälläkin asuu jokin. nuuraksen ihan ikioma ullakkotonttu. pitäisi vissiin nimetä hänet. kerron heti hänen nimensä kun sellaisen kehitän.

taikatalviLauantai 26.11.2005 14:59

ulkosalle on ilmestynyt taikatalvi, nyt toivotaan että se kestää vaikka tulikin vain yhdessä yössä. olemmehan oppineet jo muumilaakson viidakosta että se hävisi niin nopeasti kuin oli kasvanutkin.
ulkona näyttää niin satumaiselta, tekisi mieli mennä tanssimaan ja hyppimään hankeen yöpaidassa mutta se ei tietenkään tekisi hyvää flunssalleni ja koeviikkokin kärsisi jos vielä pahemmin pipistyisin.
olet nyt jo 17, aika jännää kun ei tunnu oikeastaan vanhemmalta eikä viksummalta mutta no onhan 17 kiva luku.

pitkästä aikaa...Sunnuntai 20.11.2005 14:01

hyi minua hyi.. *piisk* paha paha... en ole pitkään aikaan laiskuuttani jaksanut tänne mitään kirjoittaa ja kertoa olevani elossa. ihakuin se ketään kiinnostaisi. samapa tuo. pitäisi kiinnostaa senkin "hiipparikaappareiden kanssa veljeilevät maanpetturit".

eilen siis vietin aikaistettua syntymäpäivää. oli oikein mukavaa.. *nuuskuttaa joulumuorin taikajuoma teetä* olin myös saunassa jonkun kanssa. aika pelottavaa. juu niin ja aivan ihanat tossut sain, samoin sukat<3 maha ihan pullollaan vieläkin ja täällä on kauheasti herkkuja..oivoivoi turmellun.

koeviikko on alkamassa. voivoi pitäisi opiskella. ei oikein huvittaisi. hyi. olen paha paha *lyö itseään* opiskele senkin...

paikoittaista onnea...Lauantai 05.11.2005 16:21

tilapäisonnea saa pienissä kertakäyttö paketeissa kaupasta, se on edullista muttei kovin kestävää eikä sen toimivuudesta ole aina takeitakaan. aina joku onnistuu sen viemään puhumalla tulevaisuudesta. kun en minä tiedä mikä minä olen mikä minusta tulee tai miten olisin onnellinen... sitten tulee äiti joka pyytää pian muuttamaan pois kotoa ja hankkimaan kesätöitä, kun ei tajua senkään vaikeutta. kyllä minä olen hakenut mutta kun ei ole suhteita niin ei sitten. uhh no mutta ihan hyvin minulla menee kiitos kysymästä.

pitkästäaikaa masennuspäiväysLauantai 22.10.2005 03:18

tuli taas olo etten omista elämää. jotenkin masentava ajatus perjantaina jolloin istun koko illan koneella ja sohvalla. kaikilla on jotain niin hienonkuuloisia menoja ja juttuja missä ne tapaa ihmisiä sillä välin kun minä eristäydyn taloon. äh turha lukea tätä kun taas kaipailen sitä jotain miun elämääni. *tyhjä olo* ei se toki haittaa. arki on joko harmaata tai sen alapuolella. tarvitsisin hymyä ja halausta. en vain saa sitä. tarjotkaa joku.

hullut päivät haamu<3Perjantai 14.10.2005 00:28

haamumaamu ihana sanoi minulle tänään moi. se teki hyvää. ostin oikein mukavan näköisen lyhdyn. enää pitäisi keksiä vain paikka sille huoneestani. karkkiakin ostin ja vastustamattomat raitasukkikset. äiti pakkaa kirpparia varten tavaraa. kysellään mitä haluan pitää ja mitä en. vähän on vaikeeta päättää.

kidnappausta edeltävä hätäviestiPerjantai 07.10.2005 12:52

eli minua ei nyt näy kokonaiseen viikonloppuun, koska n. neljän aikoihin tänään minut tungetaan autoon ja napataan mökille viettämään perheaikaa. voi jee. no kyllä tämä tästä kaipailen vain perttiä konettani. muutamia muita ihmisiä myös. viettäkää miellyttävää aikaa. täytyy siivota. syön karkkia.

...Maanantai 03.10.2005 22:59

tänä mainiona päivänä pystyi helsingissä näkemään pellolla viisi pientä pulleaa ponihevosta käyskentelemässä aitojen hevosmiesten kera. en kestä huomista. on matikkaa. olen peloissani. se tulee.
on ollut ihan okei päivä kai. en halua valittaa.

siivouspäivä ja lepoaPerjantai 30.09.2005 20:57

eli no ei ole oikein ehtinyt taas raapustaa tänne mitään viksua... umm no kokeita on ollut ja nyt onneksi taas paussia viikonloppusena. siivosin. ihan oma-aloitteisesti. viu. nyt on siistiä joten voi ihan hyvillä mielin lepäillä ja nautiskella kiireettömyydestä. naksuja. hmmh hassua kuulun kai testiryhmiin 1 sekä 2. oh....