IRC-Galleria

NuuRas

NuuRas

´naapurin peikkoneiti

Blogi

- Vanhemmat »

pitkästäaikaa masennuspäiväysLauantai 22.10.2005 03:18

tuli taas olo etten omista elämää. jotenkin masentava ajatus perjantaina jolloin istun koko illan koneella ja sohvalla. kaikilla on jotain niin hienonkuuloisia menoja ja juttuja missä ne tapaa ihmisiä sillä välin kun minä eristäydyn taloon. äh turha lukea tätä kun taas kaipailen sitä jotain miun elämääni. *tyhjä olo* ei se toki haittaa. arki on joko harmaata tai sen alapuolella. tarvitsisin hymyä ja halausta. en vain saa sitä. tarjotkaa joku.

hullut päivät haamu<3Perjantai 14.10.2005 00:28

haamumaamu ihana sanoi minulle tänään moi. se teki hyvää. ostin oikein mukavan näköisen lyhdyn. enää pitäisi keksiä vain paikka sille huoneestani. karkkiakin ostin ja vastustamattomat raitasukkikset. äiti pakkaa kirpparia varten tavaraa. kysellään mitä haluan pitää ja mitä en. vähän on vaikeeta päättää.

kidnappausta edeltävä hätäviestiPerjantai 07.10.2005 12:52

eli minua ei nyt näy kokonaiseen viikonloppuun, koska n. neljän aikoihin tänään minut tungetaan autoon ja napataan mökille viettämään perheaikaa. voi jee. no kyllä tämä tästä kaipailen vain perttiä konettani. muutamia muita ihmisiä myös. viettäkää miellyttävää aikaa. täytyy siivota. syön karkkia.

...Maanantai 03.10.2005 22:59

tänä mainiona päivänä pystyi helsingissä näkemään pellolla viisi pientä pulleaa ponihevosta käyskentelemässä aitojen hevosmiesten kera. en kestä huomista. on matikkaa. olen peloissani. se tulee.
on ollut ihan okei päivä kai. en halua valittaa.

siivouspäivä ja lepoaPerjantai 30.09.2005 20:57

eli no ei ole oikein ehtinyt taas raapustaa tänne mitään viksua... umm no kokeita on ollut ja nyt onneksi taas paussia viikonloppusena. siivosin. ihan oma-aloitteisesti. viu. nyt on siistiä joten voi ihan hyvillä mielin lepäillä ja nautiskella kiireettömyydestä. naksuja. hmmh hassua kuulun kai testiryhmiin 1 sekä 2. oh....

pahoinvointipäiväTiistai 27.09.2005 17:39

uah... jostain syystä voin nyt pahoin vaikken ole tietääkseni syönyt mitään sopimatonta...uah... mutta no historian koe on takana ja no kyllä kai se nyt silleensä tälleensä meni. huomenna on vapaapäiväkin niin oikein nyt laiskottaa kyllä ai että *nautiskeleva hymy* ja tämän laiskuuden ja tavattoman tyhmyyden jälkeen minulle tulee kauhea kiire lukea tulevaan maantiedon kokeeseen... *lyö itseään* senkin idiootti teit sen taas! aiheutit stressiä itsellesi. stressi ei ratkaise ongelmianne.

paniikkipäiväysMaanantai 26.09.2005 18:13

eli yritän rauhoittaa itseäni tekemällä kaikkea muuta kuin mitä pitäisi. huomenna on kamala pelottava histoorian koe jonne en halua mennä. vapaaehtoisia jotka tekisivät sen puolestani? ja tuota niin jossain vaiheessa pitää rientää ratsastamaankin ja yöllä en takuulla nuku. hrr. voin pahoin.

opiskelulauantaiSunnuntai 25.09.2005 02:34

eli njoh tässä on tullut luettua biologian koealue ja aloiteltua historiaa... toisin sanottuna olen homehtunut sisällä yövaatteissa. pyjamaparty. olen tänäänkin purrut vähintäänkin kolme kertaa poskeeni ja pessyt pyykkiä. ei ole enää likaisia vaatteita lattialla. ostin tosin punaiset sukkahousut ja puuteria. olen rasittunut ja sisällä istuminen ei ratkaise ongelmianne.

uskomatonta...Lauantai 24.09.2005 01:38

kuulunko minä johonkin upeaan hienoon valiojoukkoon joka testaa juttuja? *tonks* (se pyörtyi)... ja muut voi lukea tätä? umm.. täytyy kirjoittaa siis siististi ja olla paljastelematta juttuja...mietiskelykävely ratkaisee kaikki ongelmanne.
no voishan tässä tehdä huikean paljastuksen että koeviikko alkaa 27.9 eli aikas tressiä on juu ja vois paljastaa että aion lukittautua viikonlopuksi neljän seinän sisään ja opiskella... (riiight...)...lattiallani on likaisia sukkia ja pyyhe.
olen purrut tänään kahdesti poskeeni.
- Vanhemmat »