IRC-Galleria

NuuRas

NuuRas

´naapurin peikkoneiti

ohhohPerjantai 13.07.2007 18:15

vähän vanhoja nuo päiväykset täällä.. no kirjoitellaan uusi. eli jee olen ollut kesän mäkkärissä töissä<3 ja lähden kohta riparille arvoisana apuohjaajana. olen lihonut ja pulskistunut. joku saa miusta vielä hyvän paistin. tai ainaskin läskisoosia. *wirn*

pikavoitto.Tiistai 18.07.2006 21:50

Tämän jutun tarkoitus on osata kirjoittaa silmät kiinni. Joten ÄLÄ HUIJJAA!! Sinun pitää kirjoittaa se sana mikä on ekana tuossa, mutta silmät kiinni!!!!! Jos saat kaikki oikein olet haluan mäjkä sytmahtava.. Mutta jos saat kaikki oikein sinä huijaat! :D Haasta sen jälkeen 3 kaverisia. Kopio tämä omaan kansioosi HETI!!

(voi apua olen huono kirjottaan sokkona)


1. Sä oot kaunis: säoot kaunis

2. Näytät aivan apinalta kuten siskosikin: nätyäy aiban apinalta kuten siskosikin

3. Oon rakastunut suhun ihan kybäll: oon rakastunut suhunihan kynäll

4. Anna ruokaa, mulla on nälkä: anna ruokaa. mulla on nälkä

5. Pissiksiä ei tueta: pissiksiä ei tueta

6. Mä kutsun sut mun synttäreille: mä kyrsyb syt nyb stbrröewukkw

pikavoittoja mietitään. saatte toki varastaa niitä.

kesä.Maanantai 12.06.2006 18:23

okei kevätsiivous jäi tekemättä, mutta ei sen väliä. olen nyt kahdesti palanut, kerran selästä kerran käsivarsista. on ollut siis mukavaa. eilen oli myös jännittävä lintsipäivä. viuh. ja siitä toki enemmän joskus. olen hieman paniikissa halutessani jotkin hienot kengät. menen huomenna äiskän kanssa kaupungille.

riemukasta kesää.

uutuuksista uutisiaSunnuntai 23.04.2006 22:36

eli tässä on minulla suunnitteilla kunnollinen kevätsiivous... oikein whuss ja ihan puhdasta tulee ja kaikki on niinkuin uutta... katsotaan koska saan tämän kevätsiivouksen tehtyä..

opiskeluaTorstai 30.03.2006 23:12

uh voin jotenkin pahoin, vatsassa on jotain sopimatonta. ehkä tämä koeviikko jotekin kamalalla tavalla ressittää minnuu. *menee istumaan ananaspurkin pohjalle masentuneena* mie en halua huomenna pyskolokian kokeeseen.. ouuch *pitelee vatsaansa* vatsakaan ei halua sinne. mitäköhän kävisi jos söisin vitamiinikasvovoidetta joka sisältää A, C, E ja B vitamiineja..? olisinkohan vain terveellinen... no ilmoittelen jos joskus testaan sitä. tai ilmoittakaa te jos te aiotte testata sitä. jooko? kivakiva. minun ei tarvitse uhrata ruumistani tieteelle. uhraan jo vatsani ananakselle.

joku kehtas tulla miulle haasteleen...Keskiviikko 01.03.2006 22:28

Kerron mitkä viisi tavaraa (ei asiat,eikä ihmiset) minulle on tärkeimpiä kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Ilmoitan ne viisi henkilöä haasteen lopuksi ja käyn ilmoittamassa haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa.

1.kännykkä
2.tietokone
3.mp3-soitin
4.sänky
5.kuulakärkikynäHaastelen:

ReiZka^
Heaven
kaaliSmato
susiruma
Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjota kommentti, jossa on muisto susta ja musta, vaikka emme edes puhuis usein. Se voi olla iha mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan susta. :)

tiedotuksiaPerjantai 10.02.2006 12:33

PPP= pakko piirtää paraabeli.
eli siis muuten halajatte varmaan tietää että katri on ihana ihminen, hän kävi piristämässä minua eilen. ja nyt kurkussani ei ole kuin yksi partaterä mutta sitäkin terävempi. noh unohdetaan asia. miulla on tänään hampilääkäri *kurkkii sohvan takaa pelokkaana*... en uskalla mennä...

sairauspäiväysTorstai 09.02.2006 14:12

siis olen jo jonkin aikaa ollut aika pipi ja pipareita öitä takana *jupina* viime yönä kuume nousi jopa yli 39 asteen. viu. ja no kurkku on karhea eikä ääntä näy eikä kuulu lähimaillakaan. yritän nyt hyödyntää tätä vapaapäivääni siivoamalla... tosin väsyn aika äkkiä ja sitten pitää aina pitää taukoa. ja päätin tänään että alan vähän huolehtimaan hiuksistani ja annan niiden paksuuntua ja kasvaa etten kaljuunnu. miu.

lomapäiväkirjani.<3Torstai 12.01.2006 21:56

lomapäiväkirjani.<3

eli vihdoin viu saan tänne kirjustettua lomastani kaikki tärkeimmät jutut, jotka eivät ole valtionsalaisuuksia, joita varjelevat valtionpalkkaamat sala-agenttien hiipparikaapparien sukulaissielut. yleisvinkki eli jos päiväkirjassa lukee jenna: tarkoittaa se rakasta sisartani jolla on omat huomautuksensa. *muah* ja sitten noora: tarkoittaa minua itseäni.