IRC-Galleria

NuuRas

NuuRas

´naapurin peikkoneiti

taikatalviLauantai 26.11.2005 14:59

ulkosalle on ilmestynyt taikatalvi, nyt toivotaan että se kestää vaikka tulikin vain yhdessä yössä. olemmehan oppineet jo muumilaakson viidakosta että se hävisi niin nopeasti kuin oli kasvanutkin.
ulkona näyttää niin satumaiselta, tekisi mieli mennä tanssimaan ja hyppimään hankeen yöpaidassa mutta se ei tietenkään tekisi hyvää flunssalleni ja koeviikkokin kärsisi jos vielä pahemmin pipistyisin.
olet nyt jo 17, aika jännää kun ei tunnu oikeastaan vanhemmalta eikä viksummalta mutta no onhan 17 kiva luku.

pitkästä aikaa...Sunnuntai 20.11.2005 14:01

hyi minua hyi.. *piisk* paha paha... en ole pitkään aikaan laiskuuttani jaksanut tänne mitään kirjoittaa ja kertoa olevani elossa. ihakuin se ketään kiinnostaisi. samapa tuo. pitäisi kiinnostaa senkin "hiipparikaappareiden kanssa veljeilevät maanpetturit".

eilen siis vietin aikaistettua syntymäpäivää. oli oikein mukavaa.. *nuuskuttaa joulumuorin taikajuoma teetä* olin myös saunassa jonkun kanssa. aika pelottavaa. juu niin ja aivan ihanat tossut sain, samoin sukat<3 maha ihan pullollaan vieläkin ja täällä on kauheasti herkkuja..oivoivoi turmellun.

koeviikko on alkamassa. voivoi pitäisi opiskella. ei oikein huvittaisi. hyi. olen paha paha *lyö itseään* opiskele senkin...

paikoittaista onnea...Lauantai 05.11.2005 16:21

tilapäisonnea saa pienissä kertakäyttö paketeissa kaupasta, se on edullista muttei kovin kestävää eikä sen toimivuudesta ole aina takeitakaan. aina joku onnistuu sen viemään puhumalla tulevaisuudesta. kun en minä tiedä mikä minä olen mikä minusta tulee tai miten olisin onnellinen... sitten tulee äiti joka pyytää pian muuttamaan pois kotoa ja hankkimaan kesätöitä, kun ei tajua senkään vaikeutta. kyllä minä olen hakenut mutta kun ei ole suhteita niin ei sitten. uhh no mutta ihan hyvin minulla menee kiitos kysymästä.

pitkästäaikaa masennuspäiväysLauantai 22.10.2005 03:18

tuli taas olo etten omista elämää. jotenkin masentava ajatus perjantaina jolloin istun koko illan koneella ja sohvalla. kaikilla on jotain niin hienonkuuloisia menoja ja juttuja missä ne tapaa ihmisiä sillä välin kun minä eristäydyn taloon. äh turha lukea tätä kun taas kaipailen sitä jotain miun elämääni. *tyhjä olo* ei se toki haittaa. arki on joko harmaata tai sen alapuolella. tarvitsisin hymyä ja halausta. en vain saa sitä. tarjotkaa joku.

hullut päivät haamu<3Perjantai 14.10.2005 00:28

haamumaamu ihana sanoi minulle tänään moi. se teki hyvää. ostin oikein mukavan näköisen lyhdyn. enää pitäisi keksiä vain paikka sille huoneestani. karkkiakin ostin ja vastustamattomat raitasukkikset. äiti pakkaa kirpparia varten tavaraa. kysellään mitä haluan pitää ja mitä en. vähän on vaikeeta päättää.

kidnappausta edeltävä hätäviestiPerjantai 07.10.2005 12:52

eli minua ei nyt näy kokonaiseen viikonloppuun, koska n. neljän aikoihin tänään minut tungetaan autoon ja napataan mökille viettämään perheaikaa. voi jee. no kyllä tämä tästä kaipailen vain perttiä konettani. muutamia muita ihmisiä myös. viettäkää miellyttävää aikaa. täytyy siivota. syön karkkia.

...Maanantai 03.10.2005 22:59

tänä mainiona päivänä pystyi helsingissä näkemään pellolla viisi pientä pulleaa ponihevosta käyskentelemässä aitojen hevosmiesten kera. en kestä huomista. on matikkaa. olen peloissani. se tulee.
on ollut ihan okei päivä kai. en halua valittaa.

siivouspäivä ja lepoaPerjantai 30.09.2005 20:57

eli no ei ole oikein ehtinyt taas raapustaa tänne mitään viksua... umm no kokeita on ollut ja nyt onneksi taas paussia viikonloppusena. siivosin. ihan oma-aloitteisesti. viu. nyt on siistiä joten voi ihan hyvillä mielin lepäillä ja nautiskella kiireettömyydestä. naksuja. hmmh hassua kuulun kai testiryhmiin 1 sekä 2. oh....

pahoinvointipäiväTiistai 27.09.2005 17:39

uah... jostain syystä voin nyt pahoin vaikken ole tietääkseni syönyt mitään sopimatonta...uah... mutta no historian koe on takana ja no kyllä kai se nyt silleensä tälleensä meni. huomenna on vapaapäiväkin niin oikein nyt laiskottaa kyllä ai että *nautiskeleva hymy* ja tämän laiskuuden ja tavattoman tyhmyyden jälkeen minulle tulee kauhea kiire lukea tulevaan maantiedon kokeeseen... *lyö itseään* senkin idiootti teit sen taas! aiheutit stressiä itsellesi. stressi ei ratkaise ongelmianne.

paniikkipäiväysMaanantai 26.09.2005 18:13

eli yritän rauhoittaa itseäni tekemällä kaikkea muuta kuin mitä pitäisi. huomenna on kamala pelottava histoorian koe jonne en halua mennä. vapaaehtoisia jotka tekisivät sen puolestani? ja tuota niin jossain vaiheessa pitää rientää ratsastamaankin ja yöllä en takuulla nuku. hrr. voin pahoin.