IRC-Galleria

NuuRas

NuuRas

´naapurin peikkoneiti

uutuuksista uutisiaSunnuntai 23.04.2006 22:36

eli tässä on minulla suunnitteilla kunnollinen kevätsiivous... oikein whuss ja ihan puhdasta tulee ja kaikki on niinkuin uutta... katsotaan koska saan tämän kevätsiivouksen tehtyä..

opiskeluaTorstai 30.03.2006 23:12

uh voin jotenkin pahoin, vatsassa on jotain sopimatonta. ehkä tämä koeviikko jotekin kamalalla tavalla ressittää minnuu. *menee istumaan ananaspurkin pohjalle masentuneena* mie en halua huomenna pyskolokian kokeeseen.. ouuch *pitelee vatsaansa* vatsakaan ei halua sinne. mitäköhän kävisi jos söisin vitamiinikasvovoidetta joka sisältää A, C, E ja B vitamiineja..? olisinkohan vain terveellinen... no ilmoittelen jos joskus testaan sitä. tai ilmoittakaa te jos te aiotte testata sitä. jooko? kivakiva. minun ei tarvitse uhrata ruumistani tieteelle. uhraan jo vatsani ananakselle.

joku kehtas tulla miulle haasteleen...Keskiviikko 01.03.2006 22:28

Kerron mitkä viisi tavaraa (ei asiat,eikä ihmiset) minulle on tärkeimpiä kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Ilmoitan ne viisi henkilöä haasteen lopuksi ja käyn ilmoittamassa haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa.

1.kännykkä
2.tietokone
3.mp3-soitin
4.sänky
5.kuulakärkikynäHaastelen:

ReiZka^
Heaven
kaaliSmato
susiruma
Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjota kommentti, jossa on muisto susta ja musta, vaikka emme edes puhuis usein. Se voi olla iha mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan susta. :)

tiedotuksiaPerjantai 10.02.2006 12:33

PPP= pakko piirtää paraabeli.
eli siis muuten halajatte varmaan tietää että katri on ihana ihminen, hän kävi piristämässä minua eilen. ja nyt kurkussani ei ole kuin yksi partaterä mutta sitäkin terävempi. noh unohdetaan asia. miulla on tänään hampilääkäri *kurkkii sohvan takaa pelokkaana*... en uskalla mennä...

sairauspäiväysTorstai 09.02.2006 14:12

siis olen jo jonkin aikaa ollut aika pipi ja pipareita öitä takana *jupina* viime yönä kuume nousi jopa yli 39 asteen. viu. ja no kurkku on karhea eikä ääntä näy eikä kuulu lähimaillakaan. yritän nyt hyödyntää tätä vapaapäivääni siivoamalla... tosin väsyn aika äkkiä ja sitten pitää aina pitää taukoa. ja päätin tänään että alan vähän huolehtimaan hiuksistani ja annan niiden paksuuntua ja kasvaa etten kaljuunnu. miu.

lomapäiväkirjani.<3Torstai 12.01.2006 21:56

lomapäiväkirjani.<3

eli vihdoin viu saan tänne kirjustettua lomastani kaikki tärkeimmät jutut, jotka eivät ole valtionsalaisuuksia, joita varjelevat valtionpalkkaamat sala-agenttien hiipparikaapparien sukulaissielut. yleisvinkki eli jos päiväkirjassa lukee jenna: tarkoittaa se rakasta sisartani jolla on omat huomautuksensa. *muah* ja sitten noora: tarkoittaa minua itseäni.

29.12.05 torstai. lähtöpäivä.Torstai 12.01.2006 21:55

29.12.05 torstai. lähtöpäivä.

helsinki-vantaa lentokenttä:
klo 7.05

jenna: siili matkustaa vuorten taa,
siili matkustaa vuorten taa,
siili matkustaa vuorten taa,
siili matkustaa vuorten taa,
siili matkustaa vuorten taa,
siili matkustaa vuorten taa,
siili matkustaa vuorten taa,
siili matkustaa vuorten taa,
siili matkustaa vuorten taa,
siili matkustaa vuorten taa.

noora: noniin eli olemme 30pikkuaassa,odotamme konetta ilman matkalippuja, orpoina. koneessa aiomme testata kaksinappiset lentoliivit.

jenna: *kaivaa nenäänsä erittäin positiivisena* minne kaikki menee? kellohan on vast varttii yli! no ei se haittaa... meillä on yks niiden kasseista, ei ne ilman sitä lähe. äiti tuli! Jee!
siili matkustaa vuorten taa,
siili matkustaa vuorten taa,
siili matkustaa vuorten taa,
siili matkustaa vuorten taa,
siili matkustaa vuorten taa,
siili matkustaa vuorten taa,
siili matkustaa vuorten taa,
siili matkustaa vuorten taa,
siili matkustaa vuorten taa,
siili matkustaa vuorten taa,
siili matkustaa vuorten taa,
siili matkustaa vuorten taa,
siili matkustaa vuorten taa,
siili matkustaa vuorten taa,
siili matkustaa vuorten taa.

noora: hei mie vaan pyörittelin kelloa ja se meni oikeeseen päivään <3. lentokonelentokonelentokonelentokonelentokonelentokone. *kuulutuksia kuulutuksia* portille 30 pikkuaa lento szhyyrikkiin. papukapteenit saapuvat klo 7.50.


klo 11.30 lentokone jossakin ilmassa suomen aikaa.

noora: lentokoneessa on niin kovin kovin ahdasta että oikein ahdistaa. saimme sentään aamiaista, joka tosin ei ollut kovin mieluista. (limapannaria kebabin kera kasviskastikkeessa perunasössön seuralaisena, sänpylää,jukurttia, appelsiinimehua ja kahvia)

jenna:joo! pelottavat lentosedät kattelee ja luulee minua äidikseni! woot pelikaanimiees! ällöpannarit! mä olen nykyään ****** Jenna Mr.

noora: voivoi äiti kielsi piirtämästä iskälle viiksiä tai partaa. ei iskä huomaisi jos silti piirtäisin kun se nukkuu. kauheasti on mennyt paperia. mun tukka on lässähtänyt! *eek!* äh *linttaa nenänsä lasiin* ikävystyn... no voihan kakkulat, puolet naamasta jäi ikkunaan jajaja nenässä tuntuu painetta!! *taputtaa rytmikkäästi* i'm gonna go to hell when i die. i'm gonna hang myself to a tree. Yieppii...


klo 12.01 lentokone toisessa kohtaa ilmassa. aika on edelleen suomen.

noora: meikkasin koska katsoin peiliin ja näytin epähehkeältä, saatiin muuten puuhaakin matkan ajaksi, lasten juttuja. inhoan tuota papparaista takanani, se puskee koko ajan kai polvellaan minua takamukseen/alaselkään. pilvitilanne oli selkeä, joten näimme Gibraltarin. whipii? *peffasmail* vaahtopilviä.wou. näyttää kermavaahdolta<3 *pamps*

jenna: ja telkkarista (jos sitä siksi voi sanoa) tulee jotain ihan outoa ja näin ollen ei oikein huvita katsella. pönttöpeppu. siis tuolla ohjelmassa...ja minne siili matkustaakaan?!

noora: vuorten taa! wuhuu. tekisi mieli sano pari valittua sanaa tuolle herra papalle.

jenna: mie pamauttelin sitä tuolia pappaa päin kun se ilmeisesti yritti syödä. mokomakin oli kiusannut.

noora: hyvä tyttö! *lässyttää ja taputtaa pään päälle, antaa lakuja* oijoi miun mutsukka hyvä hyvä<3

jenna: asia harvinaisen selvä. litää lakuja!!!


perillä. ja aikahan unhoitettiin ajat sitten

noora: oijoi meidät oikein opastettiin huoneeseen. oijoi. annettiin miehelle rahaa. saimme paljon iloisia moikkauksia ja hymyjä *taputtelee poskiaan* kipeät... *huoh* ihan puhki. täältä saa kaiken ilmaiseksi (täysihoito) *huoh* (jenna on samaa mieltä).

30.12.05 pejantai ja 1. holidaypäiväTorstai 12.01.2006 21:55

aamulla.

noora: niinno täällähän noita kavereita minä tuppaan saamaan prkl... aivan siis. aloitetaanpa ja otetaan teidä kärryyn. eli aamiainen ja herääminen ovat ohitse. kaupunkikierros oli oikein valaiseva, nahkamattopurkkikaupassa olise mukava nainen jokapunoi good luck nauhan ranteeseen. juu ja sielläkin oli mies joka halusi olla minun kaveri... kalapaikka oli kauhea haisutalo *nyrpistää nenäänsä*

jenna: mutta siellä oli se eräs komea mies!!

noora: valitettavasti minä en nähnyt häntä joten jätetään se. niin eli kalamarkkinahuutokaupassa oli kaikenlaisia kummia kalaeläimiä. oi. kasbah-kukkula joka oli seuraava kohteemme oli kansoittunut tuputtajilla. hyi hyi hyi. mutta muuten ihan komiat näkymät.

altaalla.

noora: nukahdin altaalla semmoiseen hienoon aurinkotuliin. oijoi. hyvä uni hyvä uni. *pilvilammas*. en mennyt edes lounaalle (oliko se lounas?). ranskikset puhuu vain ranskaa muista.

jenna: en minäkään mennyt mikä ruoka siellä nyt sitten oiskaan ollut tarjolla.

myöhemmin päivällä tai iltapäivällä.

noora: kävimme myös etsimässä rannan. sinpukoita <3 *halkeaa onnesta* pieniä valkoisia sinpukoita. (ja paljon kavereita). minusta saadaan miljuuniabiljuunia kameleita muuten. (äidistä vain 150)... noh noh kodiksi kutsumme huonetta 2318 eli kotiin hiekkaa varpaanväleissä *rallatirallatiraa*

illalla.

noora: tunnin pussimatka *pum* pääsimme semmoiseen talojärjestelmään jossa oli berbereitä... ne tanssii nuotioiden kanssa. kaksiaerilaisia. söimme kala- sekä kanapatajuttua runsaan runsaan leivän kera. tanssimme myös niiden berbereitten kanssa. *pum* ulallalaa *pum* ulallalaa... tulin kai 2. semmoisessa hassussa kilpailussa (miss tassila 2.). papukaijamies. tunnin pussimatka *pum* sänkyyn *pum*... *pum* ... *pum*... hei lopeta jo ... *pum*... OIKEESTI!... no okei... *pum* ...
aamu.+ päivä.

noora: no taas yksi sellainen epäinhimillisen aikainen herätys *nyrpeilee nenäänsä* ja pakko syödä aamulla myäh. no jenna katosi mikä sinällään oli onni, mutta onnettomuus onnessa oli että jennan hallussa eli huoneen ainokainen avain. tapasin myös oikein hellyyden kipeän kissamiehen<3... vietimme oikein leppoisaa biitsielämää rantatuoleissa ja suolajärvessä. biitsielämä keskeytyi äkisti kun taapersimme hotelliin taas syömään. sen jälkeistä elämää minun on huono kuvata sillä olin pehmoisissa höyhenunissa...

iltapäivä.+ilta.

mokomat repivät minut parin tunnin päästä ylös ihan vain saadakseen minut pukeutumaan parhainpiini. painuimme ulos henkaroimaan ennen koktaileja. minähän olen muuten puutarhureille sun muille hiippareille jokin "flowery" tai vastaavaa ja animation groupin pojille "sexy". ei muuta aiheesta. mutta asiaan: suurin osa semmoisista pikkunaksuista oli vähän möyh örr. oli siellä toki paahdettua leipää (tietenkin pikkupikku neliökuutiopaloina) sekä kruissantteja ja jotain pähkeröitä. aivan pähkeröitä. noniin pääsemme juomiin. oli monenvärisiä ja siellähän on alkoholitonta huhujen mukaan. no kyselin ja no käytännössä kokeilin.. otin aina vuorotellen erivärisiä juomia ja *nyrps* alkoholia ja himskatin pahaa mutta join sen ja otin erivärisen ja taas sama uudestaan uudestaan uudestaan. sitten lopulta löytyi taivas. panaani ja mantikka pirtelöt. TANSSIVAT HOMOTPANAANIMIEHET SIDOTTAVISSANAPAPAIDOISSA!! ( mie en ikunakikuna aio lähte täältä taivaasta<3)... sitten illalliselle. oi olen fiini. uah *vatsa murisee kiukkuisena...ei sellaista ikunakikuna enää* varmaan ties mitä ja kuinka paljon kamaa... muistinpohjamenyy:

<3 jotakin kummaa keittoa, jonka kanssa oletettavasti kuului syödä sänpylä

<3 jokin katkarapujuttu taikinakorissa. tsilisitruunaa

<3 jääsorbettiaspelsiinimantariini jossa oli kiva kermaruittu päällä.

<3 lihaa taikinakuoressa sekä kaikenlaista pähkinäkasvissalaattihärveliä.

<3 hyvin luihulaiha salaatti pahalla kastikkeella

<3 itotito kakku. (joka me popsittiin ennenkuin saatiin edes välineitä)

<3 pikkuleipäsiäkeksejä. kelmuun pakattuna. viedään pois!

<3 hetelmiä. kelmussa. viedään pois!

<3 kahvi jota emme jaksaneet odottaa.

no kävimme kotona huoneessa 2318. klo 22.30 piti alkaa sellainen esitys. alkuaika oli n. klo 23. paljon homahtavia miehiä. jei. poistuessamme saimme uudenvuodenkrääsää. (kynänvaihdos vanhan kuollessa). he myös saastuttivat ilmaa polttamalla semmoista tekstiä (tsekkaa kamerasta kuva) myöskin "polttivat" kovaäänisiä raketteja *peittää herkät leijonankorvansa*