IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

Pitkästä aikaa!Perjantai 18.05.2007 15:53

Ilmeisesti mä oon erittäinkin karismaattinen ja uskottava hahmo. Tässä yks päivä Ben 3wee tuli multa kysymään pieni pallo kädessään: "Can u turn this ball into a jetplane?" Oli vielä tosissaan. Isi kuulemma osaa sen tehdä. Kaikki ei o opiskellu Tylypahkassa, minkäs mahdat.
Laitoin Eliotin krikettimailat kaappiin ku ne on ollu tässä huonekalun asemassa sohvaan nojaamassa ikuisuuden. No, nyt ne pitää kuulemma ottaa pois koska ne ei saa olla vaakatasossa, ja kaapissa on kuulemma kylmää ja kosteeta. Raukoille tulee varmaan flunssa. Mä heitän niille villasukat messiin ja hyvä o.

Mjaahas!Sunnuntai 26.11.2006 01:39

Eliot meni komiasti nukkumaan viidelta, ja nukkuu varmaan aamuun asti. Tanaan se on ollu kovin romanttisella ja vauvoja haluavalla tuulella. Pelottavaa. Pitaa ettia sen kaapit lapi sormuksen varalta.
Kavin tanaan suomalaisella kirkolla missa oli joulumarkkinat! :) innoissamme Piisan kanssa ostettiin ruisleipaa, glogia, fazerin sinista ja piparkakkutaikinaa ja etta kun maistuu hyvalta. On se kumma miten suomessa mua ei hetkauta sitten haivaakaan joku saamarin suomeks oleva tuoteseloste ohrasuurimopussin kyljessa mutta taalla se on jotenki liikuttavaa. Niin se ihminen vaan tuntee olonsa jotenki maagisesti turvallisemmaks kun on tuttuja asioita ymparilla. Oli ne sitten kuinka holmoja tahansa.
Tissi-itsetunto oli jo hetkeksi noussut hyviin lukemiin, kunnes Eliot sanoi etta HE DOESN'T MIND MY BOOBS. Sama ku sanois etta sa oot laski muttei se haittaa. Annoin sille kylla henkisesti turpiin tuosta hyvasta. Koulutus on selkeasti viela puolitiessa. :)

NYT MENEN JUOMAAN GLOGIA!! JEE! :)

ohhoh ja hups. Torstai 02.11.2006 13:47

Mulla on naamassa kaksi isoa finnia, ja punainen nena koska koitin siita jtn ylimaarasta tappaa. Onneks Eliot nukkuu viela niin on aikaa parantaa asian tila ennen kuin pilkka alkaa.
Tanne on tullu yhtakkia aika vilposta. Suomen syksylta tuntuu. Lehdetki alkaa punertaa. No 7vk viela ja paasee oikean talven kimppuun.
Oon tainnu taipua koyhan osaani. En loyda toista tyohommaa sitten millaan ja kun aika kay vahiin, motivaatio laskee. Eika suoraan sanoen kiinnosta vahaakaan alkaa siivota ihmisten vessoja tms. Eliot on hiukan hermostunu ku tietaa etta ma oon koyha ku mikakin ja sen taytyy maksaa tulevaisuudessa mun elamisesta.
Oon vittuuntunu itteeni koska karsin olosuhteista riippumattomasta kroonisesta laiskuudesta. Kaikki tehdaan aina huomenna ja tekosyita riittaa. Jtn tarttis teha mut en vaan tieda mita. Hankkia personal lifetrainer ehka. Hmm.
Jos vaikka neulois vahan.

Jeejee.Lauantai 07.10.2006 20:54

Onpas vauhdikas lauantai-illan alku. Miljoona Eliotin tyokaveria juttelemassa tyohommista. Helvetin tylsaa ja kuultu kymmenia kertoja aiemminkin. Toisaalta nautin siita etta saa olla hetken ihan omissa suomenkielisissa oloissaan. Se tuo uskomattoman yksityisyyden tunteen kun kukaan muu ei ymmarra mita ma laulan, mita musiikkia ma kuuntelen, mita ma kirjotan, ja edes mita ma ajattelen. Rentouttavaa aina valilla. No jospa tassa koittais vaikka siivota hiukan ja sitten paattaa etta jaanko tanne kattelemaan juopuneita vai lahdenko vaikka kaymaan leffassa.

Pyynnosta koitan aloittaa.Torstai 05.10.2006 15:50

Yleison pyynnosta koitan aloittaa kuulumisten paivittamisen tanne. :) nyt kaikki saavat osansa "jannittavasta" elamastani. tuntuu etta ma oon universunin ainoa ihminen kella onnistuu olemaan lontoossa tylsaa. nojoo, kaikki rahat menee valttamattomyyksiin ja saastobudjetille pitais alkaa viela kovemmalla kadella. eilen olin babysittaamassa niin kylmassa talossa etta meinas itku tulla. no, £20 siita etta katoin leffan ja nukuin (muksut oli nukkumassa ku saavuin) ei oo paha.
Mita tulee rakkauteen, se kukoistaa enemman kuin koskaan. :) alloromanttinen synttariyo hotellissa teki tehtavansa, eliot on karistanut pahiskuorensa ja ollu sellanen sweetheart etta melkein pelottaa mita tapahtuu kun se tajuaa etta sen kaytos on "pretty gay".
Kotia on toisaalta ikava. tai no ei kotia, mutta ihmisia. tyttojen iltoja, tisseista juttelemista, meikkaamista tuntien ajan ja tietty kiskaa. ja vaikka tuntuu hiukan luonteeni vastaiselta myontaa, toiselle puolelle maailmaa lahteminen ei ole ihan pala kakkua. sielta kun ei kotiin kaymaan tulla ihan joka toinen viikko. inhottava tilanne etta suomeen mua ei asumaan enaa saa, mutta kun koko historia, kaikki tuttu, perhe ja kaikki ihmiset jotka tuntee mut lapikotasin on siella, sinne tulee aina kaipaamaan jossain maarin. no, jos joskus rikastun (HAHAHAHAHAHAHAHAHAH), kustannan kaikki hengailemaan sinne missa ikina olenkin. :)
Noniin, nyt tunteitteni kohde saapui kotiin, ja pitaa tayttaa viisumihakemus.
pusuja kotisuomeen.

Haaste.Torstai 02.02.2006 20:22

TEHTÄVÄNANTO:
Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni.
Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa).
Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä.
Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. :>

1) RAKASTAN vihkoja ja paperia. Voisin hipelöidä niitä loputtomiin. Omistankin melko kunnioitettavan kokoelman vihkoja. :)

2) Kesällä pyöräillessäni tervehdin pelloilla hengailevia lehmiä iloisesti, ja juttelen niille. Saan vastaukseksi vain oudoksuvia katseita.

3) Tykkään mönjistä. Sormivärit, hyytelö, maalit; tykkään kovasti sekoitella niitä ja jos mahdollista, laittaa käteni soppaan.

4) Kun uutistenlukijat toivottavat hyvää iltaa, vastaan kohteliaasti.

5) RAKASTAN formuloita. Katson jokaisen osakilpailun, ja jos en pysty, otan nauhalle. Mielestäni kilpailut ovat kiinnostavia alusta loppuun, enkä käsitä miten jotkut pitävät niitä tylsinä.stefanus

ompu

Nannu21

Hepha

^KEIMO^

Hyvä päivä. :)Perjantai 02.12.2005 01:04

Loistavaa Perttu! Sitä en vaan ymmärrä miten Tiina on voinu päihittää Antin. Anyway voin hyvillä mielin lähteä laivalle huomenna. :) hitto ku on tärkeetä sanottavaa.

jep.Tiistai 29.11.2005 18:35

Tänään opin että auditoriosta voi paeta huomaamattomasti kesken luennon ryömimällä penkkien alta. Illalla tieni vie linnan juhliin, eli pikkujouluihin Olavinlinnaan. :) Pukeudun minihameeseen. Jeah.

Olipa hauskaa.Maanantai 28.11.2005 16:27

Kaverit piilotti lihapullan mun salaattiin kun olin puhumassa puhelimessa. Todella hauskaa. Kaks juttua mistä suutun: jos mun neulomuksiin puututaan, tai jos mulle koitetaan syöttää lihaa. Kumpikin on mulle vakava asia. Haistakaa paska. Niijoo, sitruunan viipale löytyi takin taskusta. Akateeminen maailma kouluttaa.

Talvi tuli.Lauantai 26.11.2005 15:28

Nyt se kakkan sataminen on Luojan kiitos ohi. Juhlistin valoisamman ajan alkamista polkemalla stepperillä puol tuntia ja syömällä tavallista enemmän rusinoita kaurapuuron kanssa. Orientoivan harjoittelun reflektoiva essee tuli vihdoinkin valmiiksi. Tämä päivä on tavallista enemmän toivoa täynnä. :) Kyllä se varmaan tästä vielä suruksi muuttuu ku alan miettiä mitä kaikkea pitää tehdä ja ettei oo rahaa. Tiskejäkin on taas liikaa...
« Uudemmat - Vanhemmat »