IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Joulu...Tiistai 27.12.2005 00:41

Loma alkoi suht normaaleissa merkeissä. Olisi kyllä ollut ehkä mukavampi aloittaa loma sellanen kutina perseessä että kokeet olisi mennyt hyvin. Mutta omapa oli vikani, luoja minusta laiskan näyttää tehneen :D
Noniin, se joulu, niin puhuttu ''hössötyksen'' aika alkaa olla ohi. Joulukuusihan tuo kuitennin saa olla vielä sisällä mutta varmaan sekin haalistuu ajan myötä. Sitten asiaa joululahjoista, muille ei tullut mitään ostettua (hyvä minä) mutta itselle tuli jotain lahjoja :D Huomasin että kyllä äidit osaavat yllättää. Äiti nimittäin osti minulle partakoneen ja jumppanauhan. Ei kait siinä, kai niillekkin aikanaa käyttöä löytyy :) lisäksi sain pari kirjaa, pari paitaa ja lapaset. Olipas se vaiherikas joulu taas vaihteeksi :) Niin ja hyvää joulua vaan kaikille, kohtahan se uusivuosi tulla paukuttaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.