IRC-Galleria

Vitun helvettiMaanantai 22.09.2008 01:57

Vittu, ku mut hakattii 50-100 silminnäkiän edessä, poliisi ei tehny mitää. Ku mut ryöstettii tänää, poliisia ei näkyny. Ku mä kännissä kepillä löin aidanpätkää kurvas siihen 2 poliisipartiota pidättää mua. Vittuku ei saa rauhassa kadulla kävellä ilman et käydää kimppuu ja ryöstetää suomessa keskellä pääkaupunkia keskellä päivää. Ja juu ei, ne ei ollu suomalaisia, niinku ei ollu nekää jotka mut hakkas.

Mut silti mä pidän tätä viikonloppua hyvänä viikonloppuna. Perjantaissa nyt ei ollu mitään kehumista. Töistä pääsin ja lähettii hazun kanssa paarii jonka piti olla metal. Sisällä meillä oli pisimmät letit ja tummimmat kuteet ja oltii ainoita jotka kuunteli siel metallia. Hazu poltti päreensä ja alko möykkää ja sitte lähettii vaihtaa baaria ku ei kotii haluttu lähtä nukkumaa ja hazu sammu autoo ja kaatu mun päälle ku yritin ajaa. Topparissa tanhuttii ja näytettii idiooteilta ja jäätii yksin niinku aina. Noh, lauantai tietenki toivoa täynnä lähdin kotibileisii aluks jossa talon emännän kanssa ei tullu liikaa kyllä juteltua koska luonteeltani oon hiljanen isommassa porukassa. Perjantaina sitte uus yritys. pileisytä lähin jatkamaa samaan paarii ku perjantaina koska halusin antaa uuden mahdollisuuden ja ja tälläkertaa menin yksin. istuin pöytää ja kohta sainki seuraa. Metallibaarissa luulis ettei kukaa kato kieroo et mikä vitun kirkonpolttaja saatananpalvoja pitkätukkapsykopaatti toiki on. Eka kysymys oli kuitenki että oonko mä ihan ok. Juurinäin. Noh, mut oli kiva saada seuraa 3 neidosta vaikka olivatki vähän vanhempia, mut kuitenki nyt tultii jo 5v lähemmäs mun ikääni ja enää oli 9v vanhempia muijia ku minä. Joopajoo, kyllähän se yks jopa kehuskeli että sillä ei edes oo lapsia vielä. Hyvät sille eipä oo mullakaa.
sitte niitten jälkee istahti pöytää 3 muuta muijaa ja mietin et jumankavita mä oon liekeissä tänää. vähän kuuntelin niitten juttuja ja totesin ettei ne kyl taida suomea puhua. Vittu! aina mulla on näin hyvä tuuri. joko se on vanhempi tai sit se on yksinhuoltaja tai sit se on ulkomaalanen. Missä on rehellinen suomalainen nuori sinkku tyttö? No joo, mut oli kiva ilta niitten kanssa kuitenki vaikka tanssitaitoni nyt ovatki vähän mitä ovat. Hävetti taas ihan saatanan vitusti. päähänki ilmesty varmaa 10 lettiä illanaikana ku eivät seuralaiset pystyny pitää käsiä erossa hiuksista.

Joopajoo sovittiin että nähään vielä tänää jääbaarissa kello 1. Perse saatana mä tulin eilen himaa 5 aamulla ja mul oli herätys ennen 12 jotta kerkeisin sinne jääbaariin. Tu mä ehtiny mitääntarpeeks nukkua enkä syömää enkä käymää suihkussa. vitun rähjäsenä ja väsyneenä juoksen keskustaa jonkajäkee arvon neidot ilmottaa et käväsee nopsaa suokissa että nähää kello 6. VITTUUUUU! noh on ainaki aikaa vetää spugeaamiainen puistossa. Kylmä hodari ja jaffapullo uujeah. rähjänen pitkätukka mussuttamassa hodaria puistossa. juu ei en ole koditon alkoholisti. Serkku sentää tuli seuraks. kiitos siitä. On muuten uskomattoman kaunista istuu vaa rannalla lämpimässä ja kattoa hiljaa merelle.ja sitte 6 aikaa mä lähen jää baariin jonka lämpötila on miinus 5. VITTU! Mä oon suomalainen ja maksan 10e jotta pääsen juomaa alkoholia pakkaseen! Vittu pakkaseen jota tääl on muutenki 360 päivää vuodessa ja vielä maksanki siitä! Helvetti.oli hanurista. sitte ku sieltä tulee ja lähtee kävelee vähän keskustaa ni ryöstetää vielä kaiken lisäks. siinä sitte kiva jutella parseloonalaisten neitojen kanssa mistä suru ja viha tulee suomalaisee. miks tääl tehää metallia ja muutaki ku ne ihannoi suomea et tääl ei oo kokoajan niin kuuma ja tääl on hiljasta ja rauhallista siel on vaa rikollisuutta ja idiootteja ihmisiä. Millä niille selittää et tääl on liianki rauhallista kukaa ei oo ikinä missää ja kyl täältäki idiootteja löytyy liikaaki ja todellakaan ei oo liian kuuma ku melkee koko vuoden on vaa niin vitun kylmä ja niin vitun pimeetä et kaikkia vituttaa ja kaikki vetää päät täytee. tervetuloa suomee

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.