IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

toisinaan harrastan paskarallia.Maanantai 30.11.2009 18:15

paramore.... jaa-a. Hayley oli kyl vitun kuuma, vaik sil oliki blondit !! panisin. kitaristil oli hotit amisviikset! basisti veti voltin! emmä sit tiiä. on se kai iha hyvä bändiki. Lämppäreit oli kyl iha liikaa ja prkle stana vaa eturivi sai vettä niskaa!! sit siel oli semmone isoaivo joka tunki kokoaja mun etee :S Yhtäkkii kaikki mun ympäril alko pyörtyilee... johtu varmaa siit mäkkärin kahvist, joka oli muutes aikamoista litkuu! En saanu paitaa kakka pylly! ostin punasen kassin :)

go with the flowSunnuntai 29.11.2009 02:13

mun nimi on THE DEAD ja mä kuuntelen MCR:ää.
Emot pukeutuvat yleensä bändi- tai raitapaitoihin, pillifarkkuihin ja yleisesti tummiin väreihin. Jalassa on monesti Converse- tai Vans-merkkiset kengät. Useimmin kuitenkin ensimmäisenä mainitut. Emoilla on usein mustat tai tummanruskeat hiukset.
haistakaapa vittu!

tykkään pojistaKeskiviikko 25.11.2009 00:12

Nyt minua väsyttää joten menen nukkumaan tavallista aikaisemmin. Fuck that shit!

likaiset sensuroimattomat seksifantasianiSunnuntai 22.11.2009 03:28

Minä olen oskari ja olen alkoholisti. mut se ei oo nyt se pointti vaik se vois ollakki, vaan se et oon tullu kaapista ja ekaa kertaa uskaltautunut vuotaa mun sydänsurui tänne anonyymien twilightfanien ja Pattisonin salarakkaiden palstalle. Ja siis voi hitto ku pääsis oikeesti Robin kaa samoihi partyihi!!<33 no sit ku oon 18 nii muutan lontooseen ja sit ehk nään sen livenä!!! ei mul sit muuta. Mut oiskoha mul mitää zäänssei?? Kertokaa hanit suoraa! mut on se Jacobki iha symppis! Mut tykkään enemmä vamppyyreist. siis voi hitsi!
« Uudemmat - Vanhemmat »