IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

GalleriahaasteMaanantai 06.02.2006 16:36

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. :)

1. Hakata musiikin tahdissa pöytään ja KOVAA jolloin sormeni ovat vääntyneet lähes muodottomiksi. Mutta tämä on tämänhetken ainut tapa kehitellä rumpukomppeja biisien gp5-versioihin, joten sitä jatketaan kunnes ostan runput.

2. Krooninen himo/addiktio kebabbiin ja grandiosaan. Viikko ilman jompaa kumpaa edellämainittua on tuskaa pahimmillaan.

3. Jatkuva, mielivaltainen ja yöunet pilaava erittäin raivokkaana riehuva G.A.S. Kokoajan pitäisi saada uutta soittokamaa ja rahat ei tahdo riittää muuhun. Pari kuukautta olen ollut infernaalisen G.A.S:in uhri, kaappi kun pitäisi englille saada.

4. Sanon WANHA!!1 aina joka asiaan, linkkiin tai ihan mihin vaan minkä olen kuullut ennen.

5. Siivoaminen on huoneessani kirosana. En siivoa koskaan. Paikat on niin perkeleen sotkussa kokoajan, tyhjiä kokispulloja ja kebabin-ja grandiosanraatoja on paikat täynnä. Mmm...


Haastan teidät:

Zauli

Eris^

Safga

Daemon0

petruska_

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.