IRC-Galleria

KivaTorstai 23.02.2006 00:11

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Mun on pakko pestä hampaat ainakin kaks kertaa päivässä ja ainakin 5 minuuttia tai enemmän ja kauheella raivolla. :D

2. Mun on pakko aina perustella itelleni jotenkin valintani, jotka on tyhmiä, huonoja ja idioottimaisia, (enkä loppupeleissä hyödy niistä mitään, vaan hetkellisesti) ja kysyä vielä muilta mielipidettä ja jankata niiltä myöntymystä asioihin, jotka ei välttämättä niitä koske ollenkaan.

3. Juoksen AINA bussiin, kouluun, ja oon melkein AINA myöhässä tapaamisista, töistä, bileistä, leffasta ja oikeestaan kaikesta mistä voi vaan myöhästyä. Vaikka olisin valmis ajoissa, en voi KOSKAAN lähteä liian aikaisin tai ajoissa.

4. No pienenä :) mun oli pakko keretä alakerran vessasta ja eteisestä toiseen huoneeseen, enneku vessan ovi pamahti kiinni. Jos en kerenny, oli pakko olla ainaki jalat pois maasta.

5. Kun mun faija on räjähdyspisteessä, en aina tajua olla hiljaa, vaan sanon aina jotain tosi järkevää, tai esimerkiks meen niistämään kovaan ääneen sen viereen (vahingossa) ja vielä repeän itselleni. Niin ei kannata tehdä.

Mukaan haastan:

_BadGirl_
Prototype
EnkeliRinsessa
linksys
[kme]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.