IRC-Galleria

SeppäläPerjantai 29.06.2007 19:44

Vittu repesin tänää ku menin seppälää kassalle sit se myyjä eka katto mua sit se katto mua silmii sen ilme oli sellene O_o ja sit ku lähin siit se heti kuiskas sille viereiselle jtn et tol oli hassut silmät vähä mä repesin en voinu muutku nauraa siin :D

(Mulla oli siis toine silmä liila ja toine vihree)

HAAHPerjantai 29.06.2007 05:27

HAHAH ANNOIN PIENEN SALLALLE LAHJAKS MUN VANHAN PONIN EIKU SE OLIKI AASI JA SEN KORVAT JA TOINE JALKA OLTII SYÖTY :'D

LIILATSILMÄTPerjantai 29.06.2007 00:50

RAKASTANRAKASTAN<3

VÄSYTTÄÄÄMaanantai 25.06.2007 10:13

Nonni nyt nukkuu ku äsken tulin kotiin :D<3

3:10Sunnuntai 24.06.2007 06:10

SYNNYIN JUST<3

HAHALauantai 23.06.2007 20:49

* Tykkään lapsista, itekki olin junnuna.

* Eilen illalla oli ravintola auki. Siellä oli myynnissä viinaa. Sitä sai rahaa vastaan. Voit arvata loput.

* Tottakai mua kiinnostaa rakastella! Ei! Sanoinks mä sen ääneen? Ei rakastella vaan keskustella! Keskustella syvällisesti. Panemisen ohessa. Ei panemisen, vaan rakastelun. Rakastelun... EI. Sori. Sä oot niin kaunis ja ihana... EI, olen mä parempiakin nähnyt... EN OLE! Tai siis olen, mutta niihin mulla ei ollu mahkuja. Sori... Sitä ihminen puhuu sekavia, kun on tissit mielessä. Keskustelu! Ja yömyssy, KYLLÄ!

* Mua pelottaa niin että mun päässä soi tekno!

* Mä menen hukkaan tällä puolella lakia!

* Tässä on sun sukupolvi omasta mielestään: Aina on ollut rankkaa. Isä raataa päivät pellolla ja illat tehtaassa. Viikonloppuisin hän käy sodassa. Äiti synnyttää kolmasti päivässä, kaikilla lapsilla on rutto. Leluja ei ole, ruuaksi on kaarnaa ja tervaa ja navetta palaa JOKA yö. Tässä on mun sukupolvi: Tyhmä, kiittämätön, laiska ja ruma. No, onhan se, mutta niin olisitte olleet tekin, teillä vaan ei ollut fyrkkaa!

* Elämä ON hirveää, kun sen oikein oivaltaa.

* On olemassa erilaisia krapuloita: Mieto, paha, erittäin paha, kivulias, semiparanoidi, paranoidi, mandoliini ja niin pois päin. Mutta pahin kaikista kuitenkin on Phil Collins -darra.

* Jos maailmassa on yks porukka, jota mä en siedä, niin se on maailman parantajat. Ja natsit. Maailman parantajat ja natsit... Ja toi jätkä. Se on yks Mikkonen. Sietämätön jätkä.

* Musta ryssä, Työttömän ahteri, Hukkuva somali, Tyhmä svedu, Kiinalainen nälänhätä, Eestiläinen abortti ja Jallu... Pitäisköhän mun poliisina puuttuu näihin nimiin...?

* Älä pahenna tätä tilannetta... Nooin, sä pahensit tätä tilannetta...

* Ennen kuin aloitetaan: Mä tulin yksityiselle, koska haluan elää. Mä maksan tästä helvetisti, joten mua pitää kohdella asiakkaana eikä potilaana. Ei jälkiviisautta vaan rohkaisua. Jos tilanne on paha, sääliä. Jos se luomi näyttää pahalta, niin paikalle lennätetään neljä sveitsiläistä luomieksperttiä. Te teette leikkauksen, joka kestää kolme päivää. Te ette nuku, te ette syö, te ette ole enää lääkäreitä, te olette jumalia! Te osaatte kääntää ajan taaksepäin ja kumota kohtalon! Onnistuuko?

* Jos suulla ei ole tekemistä, ajattelusta tulee keskinkertaista.

* Okei, teidät on nyt pidätetty. Teillä on oikeus olla hiljaa tai puhua hiljaisella äänellä. Kaikkea, mitä sanotte saatetaan käyttää teitä vastaan. Osa kääntynee teitä vastaan itsestään, osa taas oikein KÄÄNNETÄÄN juridisella temppuilulla, tiedätsä. Oikein esitetään puolueellisesti, silleensä... ärsyttävästi. Jumalan siunausta.

* Kiina-ilmiö ei ole fyysinen tila, tyhmyys on. Eikä ole sekään, kiukkuinen luomi on fyysinen tila.

* Okei, sä olet pulska, särmätön, epäkiinnostava keski-ikäinen ihmisperse, jonka elämä on yhdentekevä ja hukkaanheitetty paska.

* Ei ole darra, huvikseni vaan selittelen tässä. No joo mulla on darra, älä jeesustele siinä!

* Mä olen tänään tulessa! Enks olekin kaverit? Uskomaton draivi meikäläisellä! Eiks oo? Narkkari tykkää. Narkkarille putoo. Nähään!

* Marjukka, mä olen viime aikoina käynyt saamarin monilla treffeillä, joten mä kysyn suoraan: olet sä läheisriippuvainen, tai kiinni edellisessä suhteessa? Entä olet sä nisti? Juotsä liikaa? Keskeytteletkö sä toisia ihmisiä? Nauratko sä omille jutuilles? Haluatko sä aina kännissä laulaa Aikuista naista? Käytätsä hymiöitä? Oletko sä nähnyt Amelien sata kertaa eikä riitä? Oletsä hullu? Sairaalloisen mustasukkanen? Oletsä Shania Twain -fani? Onks sulle orvot koirat jotenkin loputtoman tärkeitä? Onks sulla kuppa, ebola tai ootsä jotenkin muulla tavalla sekasin?
<3

oratabiel@hotmail.com Torstai 21.06.2007 03:13

LISÄTKÄÄ LÄSKIT

<3<3<3Keskiviikko 20.06.2007 20:59

Nii niit synttäri lahjoihan saa ostaa sit ihan vapaasti, tai ku oonhan mä nii ihana et tottakai kaikki mulle lahjoi ostaa, noeivaa :D Muistakaa mun synttärit muute rupeen itkee ;<
http://www.youtube.com/watch?v=2Nwly8f2QHUHAHHAHAAH SAMHSIAYIOAYSIOAYSIOAYSIUASY PUTOSPUTOSdsjkahL>DÅDO