IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 09.10.2006 12:11

Really hard time wrapping my head around reality right now.. maybe I'll just wake up soon..

The shortening distance to reality..Maanantai 07.08.2006 03:47

..joka iskee aamulla kun herätään taas töihin. Onneks välillä voi harrastaa todellisuuspakoa jonnekin. Jatketaan tähän nyt tuota edellista merkintää, kännyn merkkimäärä kun oli niin rajallinen. Mut ei kyllä haluis palata tuosta pari päivää vallinneesta utopiasta todellisuuteen, mutta kai se on väistämöntä. Tuo viikonlopun kestävä reissu vaan loppuu kesken, tarvis ainakin 4-5 päivää että ehtis näkee kaikki joita olis tarvis. Onneks nyt ei ihan jokanen ollut paikalla, ni selvis välttävästi tuollakin ajalla. Muttajoo, kai tässä pitää koittaa jotain tajunnan tilan vaihtoa mennä tuonne yrittämään ees muutamaks tunniks viel.. would a recap of the past few days be too much to ask.. ?

np (siis aiemman merkinnän aikana): Maj Karman Kauniit Kuvat - Romanssi

Physical displacementSunnuntai 06.08.2006 22:48

Hesan asemalla istuskelees kahvilla. Junan lähtöön joku puol tuntii. Päivän eka kahvi ja tarpeellinen jotta jaksaa jatkaa tullessa aloittamaani kirjaa, Neal Asher - Gridlinked. Oli kyllä loisto viikonloppu taas, kiitos siitä kaikille tapaamilleni. Tapaus punahilkka oli hyvää viihdettä, ja en saanu kahvikammoa siitä. Pois lähdettävä, tienaamaan rahaa päästäkseen joskus takas. You've been warned..
Näitä päiväkirjoja ja blogeja tarvii sitten olla ihan joka palvelulla omansa. Jopa paikoilla minne sellanen ei oikeen sopiskaan. Tarvis olla aikamoinen Action Man jotta riittäs kirjoitettavaa jokaiseen, ilman että van copy-pastee samat kaikkial. Jossa nyt taas ei ois mitään pointtia. Tietty yks vaihtoehto ois kirjottaa jutut aidolle blogi-sivustolle ja linkata se sitten joka paikasta. Mut sitten jäis näihin muihin paikkoihin tyhjiä kohtia, käyttämättömiä ominaisuuksia, jotka sitten häiritsis. Joten pitää sitten pyrkiä kirjottelee tasasesti vähän joka puolelle, painottaen tarvittaessa palvelun aihetta. Hmmh, tänne siis pitäs varmaan kirjoittaa miten mulla meni eilen irkissä..

Mut joo, blogia löytyy ainakin city.fi:stä myös. Ja ei tarvii paljoo miettiä, jotta keksii millä nimellä se siellä on. Sinne kurkkiin vaa, mikäli on töissä/muualla tarpeeks tylsää, ja tutkailee samalla mitä muuta oon sinne saanut aikaan..


np: Fractal Glider - Things that go bump in the night

On the movePerjantai 28.04.2006 16:34

Joo, nyt liikutaan jo. Junan suuntana Tampere, siellä hypätään sitte toiseen junaan joka toivottavasti vie mut Hesaa.. eka kerta ku olin asemalla enne ku junaan ees pääsi.

Fiilis pomppaa jo hivenen kun pääsee istuu junaan. Kun lähdetää liikkeel, aletaa olee jokseenki korkeella.

Tyypit Hesas ja Espoos: Paetkaa. Jos ei mahdollista, lukitkaa ovet ja sulkekaa verhot.

np: 5th element - 2.8 promillea

Yo, word for the weekendLauantai 22.04.2006 02:45

Tossa Baarin jälkee, siis sen ohjelman, ei varsinaisen paikan (jännä ku nykyää voi baariinki päästä poistumatta kotoa..) aatteli et mitä sit. Telkustakaa tullu mitää katsottavaa eikä mitää erikoista leffaakaa ois tossa, mut sit keksi, et luenpa kirjaa. Viime kerrasta on. Joten nyt makaan sängyllä galtsuilees :P

mut nii, loppu viikon ja viikonlopun powerplay:
Joniveli - Lähemmäks En Pääse

In memory of Double ChallengeTiistai 11.04.2006 12:23

hmmh.. tainnu unohtua tuo viitonen, korjataampa se nyt.. ja samalla saatetaan nämä haasteet loppuun..

5. Pilkku ja piste -addiktio.. kuten täältäkin varmaan voi huomata, joka väliin pitää tunkea muutama piste.. sama pätee tekstareihin ja muuhun kirjoitettuun tekstiin. Onneks pientä paranemisen toivoa on ilmassa, koska oon päässy kolmesta pisteestä kahteen. Myös lauseiden pitususennätyksiä tavoitellaan, kun väleihin tungetaan useita pilkkuja, mutta pistettä näy missään... lauseen pituus voi olla useita rivejä..

5. Don Johnson Big Band - Road

Double Challenge - The ComebackKeskiviikko 05.04.2006 14:28

Joo, vähän jääny tää taas, mut koitetaan saada kunnialla loppuun... tällä kertaa vain kaks piisiä

6. Placebo - Song To Say Goodbye
7. Kwan - Diamonds

Double Challenge 4Perjantai 17.03.2006 18:51

4. X-Ecutioners - The Shield Theme (X-Ecutioners remix)

4. Usein juustosta pitää höylätä päällimmänen kerros pois pakkausmateriaalin poistamisen jälkeen, vaikka kai se juusto syötävää ois..

Double Challenge ZeroKeskiviikko 15.03.2006 10:17

Toisen haasteen kuvaus:

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


Ja seuraava erä vastauksia:

3. Coburn - We interrupt this program

3. En voi heittää ilmaisjakeluja roskiin, enne ku oon vähintää pläränny ne läpi...