IRC-Galleria

Originel1i

Originel1i

muokkaa p*****

täh wtfMaanantai 10.12.2007 23:01

siis taas tuli mietittyy asioita. dodi ei perinteistä. vaa mitä vittua.

ku mietin näi et kun ihminen kasvaa. tulee vaa huolii ja stressattavaa. esim mist safkat. mist kämppä mist duunii. mist aikaa frendeille tai muille läheisille. painat kasist neljää duunii sul tili pysyy nollas eikä koskaa kasva kunnol (perus duunarina) ja sä et kerkee enää harrastaa mitää. väsyttää koko ajan. sit se menee aina siihe et perjantaina nollataa viikko. lauantaina vittuunnutaa ku perjantaina hölmöiltii ja sunnuntaina jumitetaa ilman rahaa. viimesetkin baksit meni taas lauantaina krapula safkoihi/juomii

Ite eläisin mieluummin mun "lapsuus" vuosia. siis 6h kouluu joka päivä. tunti kaks korist tai fudist. kesät kavereitten kans uimas. vähä pleikkarii ja skeittaamist. ei huolii. ois kova jätkä ku jättäis läksyt tekemät ja istuis sen takii tunnin jälkäs. tunti jälkkää ja sä oot rebeli. no nykyää jos haluut olla kapinallinen ni eiku leather heavenii ostaa maiharit. sit vähä metroi jalkaa ja pilotti päälle. wtf? kuka jaksaa.

Kaipaan sitä aikaa ku mentii mettäs kepit kädes ja mietittii et tää on konnari ja tää on rynkky ja leikittii sotaa. tai pelattii frendien kaa lätkää 6h illas ja pidettii hauskaa. nyt näkee frendei kerra viikkoo ja sillonkin kuningas alkoholin merkeis? TÄH! mihi järki katos.

eli terveellisesti. karkkii ja limsaa=DDDDDDD joo entä nykyää. kaljaa viunaa ja tupakkaa. sit naisii. meet pumppaa yhtä saat kupan ja pistät hyvän kiertää gl hf. siin olikin sun mainees. et oo enää kova jätkä vaa syöpäpesäke. varsinkin ku menit alottaa "rebelinä" tupakan ja piileskelit yläasteel maikkoi ku olit lähimettäs tai siwan takana tupakalla.back to the 1995 ku suomi voitti Maailman mestaruuden. ite olit kova poika pelaa fudist ja alotit koulun. sitä mä kaipaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.