IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Alice Cooper @ Helsinki 25.11.07!!!!!Maanantai 26.11.2007 20:52

Oltiin eka kaupungilla ettimässä Alicea vesipuiston ja myöhemmin myös Kissan_Kareksen kanssa. Ei herraa nähty. Lähettiin Jäähallille kuudelta venaamaan Alicen keikkaa. Oltiin siinä tunti kylmässä sateen ja tuulen välimuodossa. Millon mitäkin. Vihdoin päästiin sisään ja laitettiin maksua vastaan jotain vaatteita naulakkoon. Ostin Alice Cooper julisteen nimmarilla... Päästiin sitten sisään ja oltiin permannolla n. 45 minuuttia, kunnes Uriah Heep saapui lämmittelijänä. Ne veti mahtavan keikan, vaikka en oo paljoo Heeppiä ennen kuunnellu.

Kun Uriah Heep lopetti, kesti n. puol tuntii ku lavalla valmisteltiin Alicen keikkaa. Siihen lavan eteen laitettiin jättimäinen Alice Cooper -kangas, jonka taakse ukko itse ilmesty, sillon kaikki rupes huutamaan! Sitten se kangas tippu ja kaikki huus entistä kovempaa. En kyl muista mikä oli alotusbiisi... Kun tuli rumpusoolo muutaman vedon jälkeen, alko tuntuu mahassa pahalta ja silmis sumenee. Sanoin Kissan_Karekselle: "Mä meen vessaan", mutta se matka jäi lyhyeen; tulin siihen takas. Mietin "millonkohan tää soolo loppuu??!!" Se oli kyl uskomaton, ei siinä mitään, mut basarit oli turhan kovalla mun makuun. Sitten ajattelin et jos mä kaadun, siis jos jalat pettää... Yhtäkkii makasin siinä maassa kaiken hälinän ympäröimänä. Ihmiset katto muhun vähän kummastuneena. Luuli varmaan et oon kännissä tai jotain. Kissan_Kares ja vesipuisto vaa ihmetteli ja kysy: "Onks kaikki hyvin??" Sanoin vaa: "Joo, ihan OK, mä taisin pyörtyy..." Kokeilin, että onko mun mp3 viel housuissa kiinni äänittämäs keikkaa. Huomasin et se on tippunu. Hermostuin ja otin kännykän
taskulampun ja siellähän lattialla ihmisten jaloissa se lojui. Otin sen ja jatkoin kesken mennyttä äänitystä. Rupesin sit nojaamaan Kissan_Karekseen, ku oli niin paha olo, mut onneks rumpusoolo tais just loppuu. Joku nainen kysy siin mun takana: "Onks kaikki hyvin? Mee tonne reunalle, siel voi istuu." Lähin sit hortoilemaan reunalle n. 30 metrin ihmisjoukon läpi. Istuin vihdoin siel helpottuneena ja yks turvamies kysy: "Onkos kaikki hyvin?" sanoin: "Ihan ok." Onneks paha olo lähti ja näin koko loppu keikan ihan "selvin päin".

Faija tuli sit keikan jälkee onneks hakee meitä sen autolla kahentoista aikaan yöllä.

Mutta pääasia on että keikka oli MAHTAVA!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.