IRC-Galleria

Ozorfus

Ozorfus

how to be lost, if haven't place to go

vanha paska sanoi hän..Torstai 04.01.2007 23:48

...ja korjasi junnuksi..

on sitten alkon valikoima nyt suurempi kuin koskaan ja suuremmaksi enään mulle se ei tule... tuli siis 20 täyteen... ja on tietysti keskellä viikkoa niin ei pääse samantien lähtewmään mihinkään...

on fiilikset tosin muutenkin tiettyjen asioiden takia hieman verran lievästi sanottuna nollassa että en varmaan lähe vähään aikaan juhlimaan tuota pyöreää kunnioitettavaa saavutusta...

rahaa on vähän ja sekin menee yhtiölle jotta saahaan homma pyörimään..

kuulin tänään että yksityisyrittäjyys ei ole töitä.. siis jos asuntoa hakiessani sanon että olen yksityis yrittäjä niin asunnon vuokraaja vastaa että: "haen vakituisessa työsuhteessa työskentelevää", ja että yksityis yrittäjä on sen verran porvari että onhan sillä varaa nyt osake ottaa..

kertois vaan mullekin missä ne varat on... muuttaisin vaikka heti..

mutta tähän kunnioitettavaan saavutukseen palatakseni tasan 20 vuotta sitten syntymä hetkelläni oli pakkasta 37 astetta ja nyt ajan kulutettua ja tuhottua kaiken mahdollisen ja mahdottoman on käynyt niinkin hienosti että kohta ei tarvita enään edes talvi renkaita saati sitten toppa takkeja..

siis juhlimme sisä tilaoissa kahvin merkeissä suvun kesken ja loput vaan onnittelee jollain muulla tavoin ja kenties jotkut jopa yrittävät lahjoa jotenkin..

5 asteen lämmössä tietenkin... odotettavassi 30 vuotiaana lähimmän järven rannalla auringon ottoa ja uimista synttäreillä... SOPII MINULLE!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.