IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 26.06.2009 04:37

jackson jumalauta!

no vittu täähän oli terapeuttista :DPerjantai 26.06.2009 01:43

Säännöt:
1.Listaa tähän 20 asiaa joita haluaisit sanoa 20 eri henkilölle muttet ole sanonut.
2.Älä kerro keitä he ovat.
3.Saa arvailla mutta en kerro.1. Pakko myöntää et oot vituttavin ihminen jota oon ikinä tavannu. Onneks sua ei tarvii ens vuonna katella paljoo. Kuole pois.

2. Et sä ihan täys paska oo, kyllä sun kaa aina toimeen tulee ja ku sille päälle satut nii kai sä iha mukavaki osaat olla.

3. En oo tutustunu suhun enkä haluakkaa tutustua. Voisit koittaa sen itekki tajuta pikkuhiljaa.

4. Joskus kasin puolivälis tutustuttii ja kävi ilmi et ootki iha jees. Tuomitsin sut aikasemmin sen porukan takii jonka kaa liikut. Ei nekää kaikki oo niin perseestä ku sillon luulin.

5. Mulla ei oo ikinä ollu mitää vahvaa mielipidettä susta. Et sä mua mitenkää vituta mut joku sussa estää susta pitämisen. Aika useesti saa tuntee melkosta myötähäpeää sun tempauksistas, koita vaan olla oma ittes ja tunge ne kymmenet roolit perseesees.

6. Oltii muutama vuosi samalla luokalla ja vähä jäi nakertaan et tutustuttii oikeestaa vasta viime vuonna. Ei me varmaa montaa kertaa kesällä nähdä tai mesetetä, syksyllä sitte taas. Sun seurassa voi olla oma ittensä.

7. Sillon ku oot tän yhden henkilö seurassa nii ootte molemmat vitun ärsyttäviä. Ei se kai teidän syy oo et vitutatte mua. Hillitkää ittenne.

8. Tavallaan tutustuttii uudestaan vähän aikaa sitte. Et oo muuttunu 3-4 vuodessa yhtää ja hyvä niin. Hieno mies.

9. Varmaa reilu vuosi siitä ku viimeks kunnolla juteltii mistään. Olishan se kiva joskus nähdä mut liikutaan sen verran eri porukois ettei sattumalta ikinä törmätä eikä jostai syystä jutella muutenkaa.

10. Takerrut samaan asiaan pitkäks aikaa ja luulet ittestäs liikoja. Ei sussa muuten mitää vikaa oo, ymmärrettävistä syistä kuitenki saat verenpaineen nouseen aika herkästi.

11. Viime kesänä nähtiin ja juteltiin useemmin. Sulla on aika tiivis kaveriporukka ja melkein kaikki niistä vituttaa mua, ehkä hyvä vaan ettei niin kauheen usein nähdä :3

12. Ei olla tunnettu kauaa mut olis kiva tutustua. Sulla on ollu nuorempana aika helvetin vaikeeta, varmaan just siks onnistut nauttimaan kaikesta ja oot aina iloinen. Sulla tais elämä muuttuu ainaki jonkun verran viime viikolla, onnee siitä!

13. Välillä tuntuu vähän siltä et oltas tunnettu ihan aikojen alusta asti. Oot aina oma ittes, kuuntelet jos on asiaa jne. Oishan sua ihan kiva nähdä enemmänki vaikkei se ny tietyistä syistä onnistukkaa. Pidä lippu korkeella.

14. Voisit mainita jos joku asia häiritsee sua. Ei se oo kovin hyvä juttu et esität kaiken olevan hyvin ja hauskaa ja sit kun silmä välttää ni joko puukotat selkään tai angstaat muuten vaan. Sulla tuntuu kuitenki olevan aina hauskaa ja sun jutuilles saa nauraa ihan tosissaa. Ollaan tunnettu ihan pikkusista asti ja toivottavasti tunnetaa vielä pitkään.

15. Osaat oikeesti olla ihan hyvä jätkä mut välillä ammut kunnolla yli ja kaikkia vituttaa. Välillä repäset jostain parituntisen angstijakson mut kyllä se siitä. Vaikka me susta paskaa puhutaanki tauotta nii älä ota ittees, ei me tosissaan olla. Olit varmaan eka ihminen jota voin kutsuu kaveriks.

16. Tunnut aina olevan vähän omissa maailmoissas ja sitte rysähdät maan pinnalle. Sulla on vitusti eri rooleja joita kehität lisää sitä mukaa ku tapaat uusia ihmisiä. Uskallat olla oma ittes harvojen ihmisten seurassa. Kyllä sä muuten hyvä jätkä oot, vähän hidas mutta ainaki luotettava jos et muuta.

17. Tutustuttii joskus vähän ennen riparii ja täytyy sanoo et oot mukavimpia ihmisiä joita oon tavannu. Varmaa loppukesästä taas nähään useemmin.

18. Ollaan tunnettu lähemmäs pari vuotta ja pakko myöntää et oon pitäny sua aika friikkinä. Tutustuttiin uudestaan vähän aikaa sitte ja tajusin et oot oikeesti hieno ihminen. Älä välitä muitten mielipiteistä. Toivottavasti ollaan toistemme kaa tekemisissä enemmänki.

19. Joku vuosi sitten tavattii mutta ei sen pahemmin koskaan puhuttu, moikattiin kun nähtii ja sillee. Vähän aikaa sitte tutustuttiin kunnolla. Oot mukava ja hauska persoona, mut osaat pitää pään kylmänä jos sitä tarvitaan. Toivottavasti nähään jatkossaki ees sillon tällön, vaikkei ny sattuneesta syystä ihan päivittäin tai ees viikottain voitas tavata.

20. En ees muista millon tai miten tutustuttii. Joskus koulussa tavattiin mut ei sen enempää ikinä juteltu. Sun juttus saa aina hyvälle tuulelle. Vaikkei sen enempää puhutakkaa ni aina sun kaa on mukavaa ja luonnollista jutella ku nähään. Ikinä et vaan moikkaa, tuut aina jutteleen. Se on hyvä.


varmaan osaa noista voi soveltaa muutamaanki ihmiseen. tulipa puhdistunut fiilis ku pääsi avautumaan!

[Ei aihetta]Tiistai 23.06.2009 19:28

ja taas perseeseen vittu. perjantaina takas. ensviikol grilligheissii. kmo

[Ei aihetta]Tiistai 23.06.2009 03:54

http://www.youtube.com/watch?v=YGxWsXg6pnc
nyt pitää ottaa siika pois.

[Ei aihetta]Lauantai 20.06.2009 18:44

turun saaristoo hoitelee gheissei. kattellaa mm, tiistaina? mo!

[Ei aihetta]Lauantai 20.06.2009 17:47

ihajees ilta, aamuyöstä oli vähä väsymystä ilmassa ja sen tais huomata D;

@@@@@@@@Perjantai 12.06.2009 21:52

Juuso sanoo (18:51):
ei oo vittu totta
Juuso sanoo (18:51):
meidän ukon soittoääni on pelle hermanni :|

VOITTO!

[Ei aihetta]Perjantai 12.06.2009 15:02

Alin hyväksytty pistemäärä 7,08 Oma pistemääräsi 7,77

maanantaihin asti aikaa katua :3

[Ei aihetta]Tiistai 09.06.2009 17:17

ihajees TYÖviikko, kiitti isoille ja pienille ja evelle!