IRC-Galleria

Pähkinä

Pähkinä

Facebook on aktiivisempi. FB: Sami Bro

Blogi

- Vanhemmat »

"He" olivat sankareitaSunnuntai 31.12.2006 08:13

carlos asteli sateisena iltana kanta-kapakkaan jonka nimi nyt sattui olemaan kanta. hän käveli tiskille ja katsoi tuttua baari-Mikkoa hyvin tuimalla katseella.
- etsin brucea.
- ei täällä ketään brucea ole näkynyt. sanoi baari-Mikko säikähtäneellä äänellä.
- älä valehtele, saatana. carlos tivasi.
- en minä valehtele. kunnia sanalla herra.
- hmm.. saatanan kusipäät. mutisi carlos hyvinkin selvästi havaittavissa olevalla viskin polttaneella äänellä. VITUT, huudahti carlos ja saapasteli jukeboxin luokse. hän nappasi taskustaan peli kortit ja levitti ne jukeboxin päälle.
- hmm, kortit eivät näytä hyvää.
- mitä ne sanovat? kuului baari-Mikon ääni.
- perkeleet näyttävät risti seiskaa. tänään tulee tapahtumaan kummia, laitan vaikka pienen kyrv... kärry.. kyp... kypsän kärryni pantiksi siitä.
baarimikko vapisi kauhusta. hän avasi julppinsa, laittoi kätensä sisään, ja nosti etu- ja keskisormen V- asentoon.
- minun on lähdettävä.
carloksen silmiin nousivat kyyneleet.
- no nyt se tuli.
- mikä sir?
- no.. se.
- anteeksi hyvä hera mutta nyt en ymmärrä?
- sinä olet mies, tiedät kyllä mitä tarkoitan.
- jumalauta carlos, eikai?
- kyllä, näin on käynyt.
- mitä on käynyt?
- se on tullut. sanoi carlos.
- anteeksi mutta mitä carlos sanoi? krehemm.. (eipäs sotketa henkilökohtaisuuksia tähän tarinaan. pahoittelen häiriötä. toim. huom.)
- carlos, hyvä ystäväni, voitko kertoa minulle mitä tarkoitit?
- kyllä voin. teen sen nyt. tuon sanottua carlos päästi henkeäsalpaavan kiekaisun, joka sai baari- Mikon vatsan vääntymään ympäri oksennusrefleksen ansiosta.
- saatana, michael jackson! huudahti baari-Mikko!
- kyl vaan, veli hyvä!
baari-Mikko näpytteli vaimonsa numeron kännykkään ja sanoi:
- "jumalauta, action jackson on täällä! vie heti lapset kellariin piiloon."
puhelimen toisessapäässä oli hetken hiljaisuus. sitten baari-Mikko kuuli saman henkeäsalpaavan kiekaisun jonka oli kuullut muutamia minuutteja sitten.
baari-mikko käänsä päänsä, ja huomasi että tämä edesmenny carlos piti hänen vaimonsa kännykkää korvallaan, ja oli valmis kiekaisemaan uudelleen.
- "missä on lapseni?"
- "jahyy, ne on wonderlandissa! jahyy!"
- " sun mukuloitten nimet on: jack, john, carla, max ja will"
- "but you know, i could never touch a child"


nojoo päätelkää ite. tätä se teettää kun ryypppää monta päivää putkeen. pakko se morkkis on johonki purkaa. vaikka sitten huonoihin vitseihin.

Studion päivitystäKeskiviikko 22.11.2006 01:00

jeah.. elikkä ostinpa tuon rolandin w-30 sampleri/työaseman mikserin kautta! sokerinapohjalla entinen omistaja sanoin laittavansa n. 40-50cm korkean nipun sample diskettejä mukaan :) eipähän tarvitse koneen kautta ohjailla toisia laitteita (roland r-8, yamaha A4000) enää, kun samaan pystyy tuolla w-30:llä.

A4000Perjantai 20.10.2006 05:21

ostinpa itselleni tuon yamahan A4000 samplerin. on palvellut tähän asti oikein mukavasti, ilman minkäänalaisia bugeja (jossei yamahan "hidas" bugia lasketa).
itse pidin erityisesti aa nelitonnisen filttereistä, joita on paljon, ja helppo käyttää. toinen näppärä piirre, on itse samplaaminen. eli ihan rca-piuhalla, missä on toisessa päässä kaksi 6,3:sta pääsee jo niinkin pitkälle kun samplaamaan. tuon samplaamisen yksi huono puoli on se, että jos samplet sattuvat olemaan volumeltaan eri tasoisia, saa samplen volumea nostettua ainoastaan 127 asti. kun taas toisten samplejen volume (A4000, mittakaavan mukaan) saattaa olla jopa 140-160. sampleri sisältää myös valmiita efektejä esim. reverb, delay, flanger ja dist. (eli särö). midi sync onnistuu oikein luontevasti a400 kanssa, jos esmi. käytät sekvesseriä joka on tietokoneella (kröhöm.. en ole rautapuolen sekuja a4000:in kanssa edes testannut). jokaiselle samplelle löytyy nopeasti oma midi nuotti, joita voit sitten sekvensseriin läiskiä. esim. sample1 = F 2, ja sample2 = G 2. helppoa kuin mikä. itse pidän valtavasti siitä, että midi koskettimistolla on erittäin helppo soittaa samplet sekvensseriin. helpottuu huomattavasti, kun ei hiiren kanssa tarvitse kokoajan näprätä. itse olen reitittänyt laitteeni seuraavasti: midi-koskettimiston midi out -> tietokoneen midi in. tietokoneen midi out -> samplerin midi in. samplerin midi out -> rumpukoneen (roland r-8) midi in. näiden ohjaus toimii moitettomasti tietokoneen sekvensseri ohjelmalla (cakewalk Sonar).
kiitoksia niille jotka jaksoivat lukea :)
elikkä tuossa viime yönä kun mtv3 chatissä oli jokin kilpailu, jossa näytettiin kuvaa jossa oli kolme kissaa ja yksi kora, ja sitten arvon tsättäilijöiden tehtävänä oli keksiä että mitä kuvassa tapahtuu seuraavaksi. no minun osallistumis viestini meni näin:

"koira usean tunnin odottelun jälkeen vetää michael jacksonit, eli pudottaa kuononsa ja sanoo: "i could never touch a child" ja saapastelee pois."

ikävänä takaiskuna en siis voittanut, eikä minun osallistumis viestiäni edes julkaistu koko lähetyksen aikana. ikävää sinäänsä ettei asiallisia viestejä julkaista, mutta sitten taas tämmöisiä kun: "88 v. rohkea neito kaipaa SM-leikki kaveria nuorista miehistä", julkaistaan ilman minkään sortin takkuiluja. ja juontaja saattaa jopa lukea tuollaisen ääneen ja antaa oman puolustavan kommentinsa siihen.

(ps. keksin tuon SM jutun omasta päästäni, ettei kenellekkään tule mitään sanomista siitä, että olisin laittanut tänne jonkun lähettämän viestin. toisaalta hyvinkin mahdollista olisi että jollakin 88 vuotiaalla, SM-leikkejä harrastavalla saattaisi olla myös täällä kuvia, eikä vain gynekologin X-filesissä). kiitoksia niille jotka todella lukivat koko tarinan, niin ärsyttävä kuin se olikin. (pps. älkää ottako tosissanne näitä kaikkia juttuja, mua vaan vähän väsyttää)

(ppps. mtv3 chat on ihna kiva, enkä "mitenkään" yritä saattaa mtv3 chattia huonoon valoon, päinvastoin, minähän mainostan sitä. MTV3 CHAT RULAA!!!!) kits.
- Vanhemmat »