IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 30.12.2008 05:12

Tekee mieli kirjoittaa, mutta ei ole mitään, mistä kirjoittaa. Erittäin ärsyttävää.

Tämä tapahtuu nykyään aina, kun valvoo tarpeeksi pitkään. Tässä sitä vaan ollaan, ärsyttävä kutina päällä, mutta silti niin tyhjä olo.

Punnitsen vaihtoehtojani. Mistä voisin kirjoittaa? Ilmasto? No ei, ei mitään sanottavaa, en jaksa. Lähiaikojen tapahtumat? No ei houkuta. Täyttä shittiä, missä ei ole mitään sanomaa ja joka vain tuhlaa aikaani? Kyllä kiitos. Mutta en saa mitään turhanpäiväistä aihetta päähäni. Turhaantuminen alkaa. Olen väsynyt, mitään ei irtoa, ei nukuta, tekisi mieli seistä päällään ja huutaa, muttei jaksa. Tässä vaiheessa olen usein lomaöinä. Pidemmälle yrityksessäni en pääse, tähän pysähdyn ja tuijotan näyttöäni turhaantuneena. Miksi edes haluaisin kirjoittaa mitään? En ole koskaan pitänyt kirjoittamisesta. Yritän vain hakea huomiota, totean itselleni. Tähänkö on tultu, kerjätään huomiota netissä ei millään.

Väsymys ja internet eivät sovi yhteen. Nolaan itseni, mutta saanpahan sentään melkein kymmenen kävijää vieraslistalleni. Olen heikko ihmissielu etsimässä minääni. Internetissä kello aivan liikaa yöllä. Tässä olen, muuta en voi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.