IRC-Galleria

Nonih. Kai se on aika kertoa kuulumisia taalta.
Eka paiva ku tulin tanne, oli helvetti. 4 tuntia kavelin ympari kylia 20kg tavaraa mukana ettimassa hotellia missa ois tilaa. Oli lahes kaikki taynna. Sit loyty yks paikka ja luoja ettei oo koskaan suihku tuntunu yhta hyvalta!
Sit menin seuraavana paivana ettii kamppaa. Loysin valitystoimiston missa oli 5 yksioo vapaana. Maanantaina piti menna kattoo niita muttei sit ehtinykaa, en tiia miks. Tiistaina 10.00 oli aika luovuttaa huone ja 11.30 menin kattoo kamppaa. Jes,otin sen. Oli halvin ja merinakoala ja kuudennessa kerroksessa ni ei otokoita.
Pari paivaa otin lepia ja ohmotin.
Oon taalla ollessani lukenu useemman kirjan ku koko elamani aikana Suomessa. Greit, ei miula tylsaa oo! Matkapaivakirjaa oon kirjottanu hieman yli 50 sivua.
Toita ei taida olla taalla kovin vaikee loytaa kuhan perkele kyttiksella osais hoitaa asiansa! Menin tanaan aamulla kyttikselle hakee NIE-numeroo tyontekoa varten, eli toisin sanoen veronmaksua varten. Siella oli ihan hitosti porukkaa ja en tienny et mihin tiskille menna. Menin sit siihen ekalle, se naytti yleiselta infotiskilta. Sanoin et tarviin NIE-numeron ja pappa alkaa toitottaa espanjaks vaikka mita! Katoin aika ihmeellisena et mita hittoa se alkaa espanjaa sonkkaa ku mie puhuin englantia. Jonki aikaa siina naytin tosi tyhmalta ja yritin kysya et mita helvettia sie sanot ja sen verran sain sit selvaa et miun pitas kuulemma menna takasi jonkun kaa kuka puhuu espanjaa! FUK! Enhan mie ketaa tunne. Hataviesti Merville(savonlinnalainen tsiksi kuka on taalla, sain iskalta sen numeron, ja luojaa kiitan nyt siita). Takasi tuli ohjeet mihin menna ja mita tehda. Se hiton pappa ei vaan halunnu ymmartaa tai auttaa. Huomenna meen sinne takasi hoitaa asian ja nayttaa sille papalle persetta. Vaikka se on sille varmaan tuttu naky.. Perkele. Hakemuksen oon yhteen kemppariin jattany ja huomenna ajattelin kayda yhesta sporttibaarista kysyy toita. Tosi paljon taalla on toita tarjolla kylla.
Nyt ootan et toverit Suomesta tulee tanne ja saan kuulla juoruja! JEI!
Saa on ollu vahan kehno. Pari paivaa paisto aurinko, sit sato vetta 2pv ja sen jalkeen on ollu aika epavarmaa. Pilvista lahinna mut valilla aurinko kuumottaa. Ei oikein tiia mita laittas paalle. Hame ja toppi on aika varma ku ottaa mukaan jonku pitkahihasen. :) Njahnjah..
Oon taalla kavelly tosi paljon ja nahny jo kaiken mita taalla rannalla on. Tai en kaikkee mut ranta on kavelty lapi jo. Joku paiva ajattelin menna delfiini-/valasretkelle ja syvanmerenkalastuski ois aika jannaa varsin :) Kohan nyt toita sais ja rahaa. Kyl taalla aika kuluu vaikka vaan istumalla rantakadulla ja kattelemalla ihmisia. Ja tuossa on iso satama missa on paljon paatteja ja kaloja. Ja muutamilla paateilla on myoskin hottiksia ;) Hihii.
Kylla taalla vahapukeisia miehia ja naisia riittaa! Kiitos hei.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.