IRC-Galleria

Tänää ku lueskelin jotain Elloksen tiiliskiven kokosta luetteloo joka oli täynnä syysvaatteita, nii tuli sellanen olo et syksy sais mun puolesta tulla jo. Varsinki jos tää loppu kesä on tällanen nolo wnb syksy, nii rupee vaan vituttamaan ku ei paista aurinko vaik on heinäkuu.

Ois vaa nii kivaa käpertyy peiton alle lukemaan kirjoi ja juomaan jotain lämmintä, ku ulkona satais ja olis sekä kylmää että pimeetä <3

NONIIIIN :DMaanantai 13.07.2009 18:55

Kenen hyvä läppä oli tilata mulle Tena for MEN virtsankarkailusuojia postissa?!?!??!?! Vitun ihanaa ku tullu sellanen paksu kuori ja sit avaan sen ihan innoissani ja sisältä paljastuu MIESTEN VIRTSANKARKAILU näytteitä :DDDDDD kirjeessä luki vaan että "Arvoisa tilaaja! Tässä tilaamanne Tena for MEN virtsankarkailunäytteet!" (huom! mitään en oo tilannu :D)

Mun epäily kohdistuu näihin kahteen ovelaan ketunpoikaan, Kristaan ja Miroon :D jääkää vaan venailemaan että mitä te saatte seuraavaks postissa :D
ps. huomatkaa eric :D

WoW mainokset :'DPerjantai 05.06.2009 18:51

miks mä saan noista wowin mainoksista niin suurta iloa huhhuh :D parhaita :D

Mr. T.
http://www.youtube.com/watch?v=bqJE5TH5jhc

Ozzy Osbourne
http://www.youtube.com/watch?v=8OgYWLSrmlI
Ku hengattiin siinä pihalla, aurinko paisto ihan kunnolla ja musa soi. Opettajat hyppi pomppulinnassa ja kaikki söi mansikan makusta hattaraa<3
kokeilla vegenä tai vegaanina oloa viikon ajan. Ihan vaan että tietäisin mistä kaikki riehuu. Raportoin myöhemmin että miten tää kokeilu edistyy!
Niin Ottopa sitten reippaana poikana otti siitä kuvan ja lähetti sen metro-lehdelle. Siitä tehtiin sitten juttu Vartti-lehden nettisivuille. Nyt saavat Ressun peruskoulun oppilaat taas voidella leipänsä tavalliseen tapaan :)

"Koululaisilta vietiin voi leivän päältä"

http://www.vartti.fi/artikkeli/0d14b343-e95a-4161-b2a7-f2ab6b3575cd

Ressun peruskoulun oppilailta evättiin voi ja margariini koko eilisen päivän ajan. Asiasta tiedotettiin oppilaille koulun ruokalan seinälle teipatulla lapulla.

Omituinen voipanna sai alkunsa siitä, että koulun oppilaiden leivän voiteleminen ei sujunut toivotulla tavalla.

- Koulun ruokalassa on leipien voitelupiste, jossa leipiä ei saisi voidella, kun se aiheuttaa ruuhkaa. On tästä aiemminkin sanottu, mutta mitään kieltoja ei ole ollut, Ressun peruskoulun oppilas kertoo.

Kuuntelin vähä killswitch engageeKeskiviikko 13.05.2009 21:41

Otto kuulee 15sec sen biisin alusta ja tokasee: "Tää on aika paskaa".

One day ur in, and the next day ur out!Perjantai 08.05.2009 19:44

Se project runwayn Stella on aika cool! En ymmärrä miten joku pystyy käyttää sellasii DAS LEDERHOSEN vaatteita kivalla tavalla, ainakaan sen jälkeen ku meiän koulun kaikilla maikoilla on jotkut nahkahousut koko ajan päällä, mut tolla Stellalla noi toimii. Se sen tekemä mekko oli kyl öö.. tylsä :D

Ps. Tekis mieli värjää hiukset mustiks tai punasiks ku kokoajan näkee joitain joil on sika kivat mustat tai punaset hiukset (and i miss my red hair :'( ).

Jeeeee!Maanantai 04.05.2009 20:49

Mul on niinku 45 min aikaa päättää et mitä kirjotan ylioppilaskirjotuksissa ja ens vuoden kurssivalinnat, että jatkanko pitkässä matikassa vai vaihanko lyhyeen.

Oon sellasessa kusessa et jos tästä selviin nii sanon jihuu!

Ärsyttävää ku lukiossa pitää tehä _kaikki_ ite, tosissaan ryömin kohta amikseen.

ps. minä kuvassa toi musta edessä oleva tyyppi :)