IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Miehistä hieman...Maanantai 11.05.2009 19:41

Kun mies sanoo haluavansa naisellisen naisen. Niin tarkoittaako se automaattisesti blondia, isotissistä vatipäätä, joka ei tiedä mitä melankolisuus meinaa, vaikka asuukin Suomessa?
Tarkoittaako se maailman ensimmäistä brunettea missiä, joka ei osaa hymyillä ilman että ne pianon koskettimet rävähtää ulos suusta?
Kuka sen lopulta päättää että ketkä on naisellisia ja ketkä poikatyttöjä? Ihan kuin lyhythiuksisella ja miesten paitoja käyttävällä tytöllä ei olisi niitä palloja leukansa alla, jokka on täynnä ihraa. Ihan kuin niillä tytöillä ei olisi sellaista samaan tarkoitukseen lilluvaa pillua, mikä niillä botoxin raiskaamilla malleilla on.

Tuntuu myös siltä että muijan pitää olla se avuton kanan aivo, että miehen pitää samalla pidellä kädestä kun muikki harjaa hiuksiaan, on se niin perkeeleen jännää, oikeen paskahalvaus meinaa tulla.
Ja anna olla kun näytät sille vasaraa, niin vittu se alkaa kiljuun et "Tuota en ainakaan ota käteeni, kynnet katkee" Kynnethän ei kasva? Entä jos ehdottaa, että käydään lenkillä ja mennään piknikille. Jumalauta sillä taliperseellä on ykköset päällä, kaiken maailman killuttimet korvissa, korkkarit jalassa ja se kysyy "Missä se, mikä se nyt on öö, auto, JUST SE. missä se on?"

Niitä vois polkasta...... maiharilla naamaan siis. Ei se kynsien katkeeminen mutta entäs nenän ja hampaiden?

Jasmin aka Plastic_beatyDoll^89 kiittää <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.