IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Lissää vuodatusta.Tiistai 12.05.2009 01:43

Sanooko kaverit oikeesti et "hieno tukka, hienot vaatteet, kiva läväri ja sopii sulle" vain siksi ettei uskalla sanoo ettei sovi, pelkää että suuttuu, vai onko ihmiset vain oikeesti niin kaksnaamasia että pakko mielistellä ja sitten sanoo "vittu silloli oikeesti ruma paita, mut sanoin et sopii sille"
Toisekseen, en ikinä kehu kenenkään kuvaa ellei se oikesti ole mielestäni hieno. Jos on jotain pahaa sanottavaa jostain kuvasta niin pidän pääni kiinni, olen hiljaa, en sano mitään. Saatan kavereitten kanssa naurahdella että "apua hyi" mut en mee kellekkään sanoon jossain netissä "sullon ruma naama etkä muutenkaan miellytä minun silmää" sanon sen päin näköö jos on tarvis.
En kiellä etten tekis merkintöjä, joissa lukee "apua, mikä tää on o.o?" ja sit jonkun nick. Kohotan sillä omaa itsetuntoani, niinkuin olenki jo sanonut.
Joku kerran tokaisi minulle että näytän Voldemortilta ja se sai minut lähinnä nauramaan ^^ kiitos siitä <3
Minusta puhutaan kaikkee paskaa tuolla kylillä, mutta en jaksa välittää, ellei ne jutut mene oikeesti pikkasen yli. Olen pitänyt jopa tähän asti turpani kiinni siitä että tiedän minua haukuttavan lesboksi selkäni takana, siitä olen niin jumalattoman katkera. Joku kerta räjähdän, toivottavasti joku vatipää osuu eteeni silloin. Tai asianomainen.


<3:lla teidän oma pikkulesbo<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.