IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Amerikassa kaikki on toisin.Keskiviikko 13.05.2009 18:06

Mietiskelin tässä kuinka helppo Amerikan mantereella on vetää oikeuteen. Se mikro-juttu esimerkiks. Vanha nainen pesee kissansa ja haluaa kuivata sen nopeemmin. No muijalla välähtää! Laitetaampas kissa mikroon, kyllähän se jäinen hirvipaisti ja hernemaissipaprikatki siellä sulaa. No Kissa sitten ylläri-ylläri kärventyi hengiltä. Nainen nosti elektroniikkafirman oikeuteen, koska mikron käyttöohjeissa ei ollut varoitustekstiä "Ei kissoja mikroon". Nainen voitti kuin voittikin koko hässäkän, sai roimat korvaukset ja nykyään mikroissa sitten lukee "Ei kotieläimiä mikroon". Mitäs jos tunkee sinne oravan? Eihän se ole kotieläin. Voittais varmaan senkin samalla verukkeella. Tosin saattais saada syytteen itse eläinrääkkäyksestä. Eläinrääkkäyksestä tuli mieleeni, että joku mies oli harrastanut seksiä puutarhapöydän kanssa... Ei siitä sen enempää.

Entäs tämä kotomaamme Suomi? Hyv'ä ettei julkisilla paikoilla pippelin esittelystä pamahda 14 vuotta. Kun taas toisella puolen Suomee joku perhe on ajautunu puukkotappeluun ja joku lahdannu jokaisen perheenjäsenen. Sitä hullua putkiaivoo ei saada edes kiinni. Ja hyvässä lykyssä kun saadaan kiinni niin annetaan ehdollista ja pari päiväsakkoo. "Kyllä se noilla oppii!" Sitten se vatipää keksii tappaa jonkun taas ja pääsee helpolla kun ampuu itteensäkin ohimoon samalla. Mielestäni oikea paikka olisi Niuvanniemi tuollaisille sekopäille. Siellä ne sais vähä terapiaa.

Tästä pääsemme vähän aiheen viereen (otsikko ei sovi siis tähän, vitut siitä, tiedän) Noh, katsotaanpas suomalaisten nuorten masentuneisuutta. Miten täällä tehdään tilastot? Minäpä kerron, yksinkertaisesti katsotaan kuinka monelle nuorelle määrätään masennuslääkkeitä vuosittain. No miä helvettiä! Sehän on se ihan väärä keino. Miettikää nyt, nuori menee lääkärin vastaanotolle tosi allapäin, mitä lääkärit tekee? Puhuuko ne sen henkilön kanssa ja jos tilanne on paha, lähettääkö psykologin puheille että hän voi selvittää perimmäisen syyn missä mättää? EI! Vaan ne lataa 50mg Mirtazapin reseptin vuodeks. Sillähän se taas hoituu.

So_pissed_off_again89

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.