IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Lävistyksistä minulta kysytään usein että "Miksi sinulla on tuollainen?" "Saatko jotain outoa mielihyvää kun tunnet kipua?" Vastauksei ovat a) Minulla on nämä lävistykset siksi että haluan korostaa jotain tiettyä osaa kehossani ja myöskin siksi että näihin jää koukkuun, ei en ole mikään erilaisuuden tavoittelija vaikka se alkaa siltä vähän näyttäänkin. b) En saa mitään mielihyvää kun neula menee ihostani läpi, mutta jos haluan tosiaan korostaa jotakin kohtaa korulla, niin se on kestettävä.
Tatuoinneista voi olla montaa mieltä. Itse otan niitä siksi että haluan vanhempana muistella (olettaen että elän pitkään) millaisista asioista nuorena pidin ja mikä oli minulle tärkeää. Tatuoinnit mielestäni pitää harkita niin että siinä näkyy hieman persoonaa, eikä mennä liikkeeseen ja selata vähä katalookia ja pistetä silmiä kiinni, sormen heilautus ja "se on toi". Silloin se on merkityksetön. Onneksi ikäraja on 18, koska itse olisin tehnyt teini-ikäisenä sen virheen että nyt olis joku kiva tähti, sydän tai tribaali koristamassa alaselkää tai- mahaa. Ei sillä että jos joku haluaa sellaisen ja se merkitsee jotakin itselle!
Kauneusleikkaukset... Mistäs aloittaisin? Minulle tulee mieleen niistä lähinnä Michael Jackson (btw. Mitä Jackson sanoo kun hänen käsi murtuu? -Pitää panna lasta) ASIAAN. ja sit mieleeni tulee Janice Dickinson, aikansa elänyt huippumalli, joka yrittää elää nuoruusvuosiaan uudestaan... Epäonnistuneesti, sillä se nainen on enää pelkkää botoxia (joka on solumyrkky, ennenpitkää et pysty liikuttaan huulias ilman et joku jelppii.) ja silikonia (jota käytetään kylppärin saumaamiseen heh) Onko Michael Jacksonin nenä kiva, kivannäköinen, kivanmuotoinen tai kivalla paikalla? Enkä edelleenkään usko mihinkään bakteeriin että tummasta ihosta tulee vaalea. Sen salaisuuden Jacko vie hautaan asti, miten se sen on tehnyt. Muistatteko vielä Lolo Ferrarin, maailman iso silikonisimman naisen? Hänhän tukehtui (juorujen mukaan, anteeksi jos olen väärässä) omiin rintoihinsa. Jos menisin johonkin nenäleikkaukseen, pelkäisin että se on hauras ja putoaa pois.
Kauneusleikkauksen ja plastiikkakirurgian ymmärrä niissä tilanteissa esimerkiksi jos joku on pahasti palanut ja tarvitsee kasvoihinsa uutta ihoa, ettei näytä Klonkulta koko loppuelämäänsä.
Mutta rajansa näillä lipolyyseillä, rasvaimuilla, nenäleikkauksilla ja kaikella

Eye-Lash^surgery4ever kiittää!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.