IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Ällöttävimmät yhteisötTiistai 02.06.2009 22:32

Ekana tulee mieleen Inttileski-yhteisöt. Mitä hienoo on jauhaa kuinka poikkis on intis ja yhyy vittu kun on niin hirvee ikävä ja lomiinki viel viikko. En kestä odottaa et seki paska loppuu. Sun muuta scheibee siel toitottaa ne yksinäiset inttilesket, nyyh. Mutta minullapa on ratkaisu tähänkin ongelmaan. Ottakaa sellanen jätkä, joka on inttinsä käyny tai vinguttaa C-papereita. Turha siinä ulista kuinka paskaa elämä onkaan vielä niin ja niin kauan kun rakas on suorittamassa yhtä velvollisuuttansa.

Toisena tulee nää "Oisitsä mun Jack Sparrow, kamppiveli tai vaikka persepano?" Jumalauta miten noloa. apua. Vittu olisittex tekin mun teuraslehmiä, pää poikki ja liha roikkuun? <3

Absolutistiksi olen harvinaisen selvinpäin. Absolutisti ei voi olla jos on alaikäinen. Ei varmaankaan tarvitse selittää miksi?

Sit nää vitun vauvat taas... "Toukomasut, Elovauvat 2009, Onnelliset äidit, Lastenvaunurallikuski" Ei perse, on se kiva kun teillon lapsia ja vaikka itelläkin olisi, niin pidättäytyisin loitolla moisista yhteisöistä.

Ja antakaas kun arvaan, niin taas nää samat henkilöt alkaa rääpiin päätä tälle merkinnälle. Tällä hetkellä jopa perse on päin vittua niin puran sen tänne. Jatkan tätä merkintää joskus......

asd fuck lol omg rly ok 89?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.