IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Vitun 13-18 vuotiaat pikkuernuemopelletTiistai 23.06.2009 01:01

Olen puhunut tästä aiheesta ennenkin, mutta nyt tulee tiivistettynä miksi osaa niistä en voi sietää.

Eli mikäs helkutin idea on laittaa kuva täyteen huomioita ja omistuksia kuten "Mun kultsille<3<3" "luotto paraskaveri" "paras kaveri pussu nussu tussuvittu<333" Ja raivostuttavinta on se että kun on koko saatanan kuvan kokonen huomio ja pamahdat jonkun vielä astetta rumemman ernun sivuille vaikket edes haluis. Sappi kiehuu ja höyry nousee.
Ernujen meikkaustaito. Tarviiko edes kertoa? No kerron silti. Huonosti liimatut tekoripset, epäonnistuneet kajaalisotkut ja paakkuiset meikkivoiteet. Hiukset hirveellä vaivalla tupeerattu, ja vielä ihan vitun karmeen näkösesti. Tyylin kusauttaminen kaiken päälle. Tiedän ehkä kolme ei-feilaavaa "ernua" Että kawaii vaan sinnekin. Lisäkkeitä on pakko olla ja tietty snakebitesit. Ja tuntuu kun septumistaki olis tullu joku ernujuttu, vittu minä sitä siksi hankkinu et ernuemopellet matkis. "Ei vittu jos mutsi ei päästä mua Metro stationin tai Alesanan keikalle, niin kuolen!!! Lisäks mun pitäs laittaa tukka niinku Lady Gagalla on, tai en oo katu-uskottava. Niin ja kellä ois lakkaa lainaks?" Koittakaa vittu nyt tajuta että Lady Gaga on Lady Gaga, sinä et, et sitten millään, vaikka sut laitettais koukuilla pillustas roikkuun ja käskettäis riidaan pouköfeissii. Lisäksi nää kaikki saatanan pellet luulee näyttävänsä hyvältä. Määräisin kaikki rumat feilaajat hirtettäviks, jos voisin.

plus mistä lähtien minä oon ollu punkkari tai ylipäätään mukava ihminen?

Lisätäkseni närkästystä kerron vielä että voitte kaikki puuterivatipäät blurrata koko vitun naaman, perseen, olemattoman tissivaon, poikaystävän, luottovitunkaverit, kiinnipitämiset, sekä helvetin rumat hiukset, klitoriksenne ja pillunne. Jumala rankaisee vittu teitä niin että kaupasta loppuu meikkivoide, tekoripset, lakka ja musta kynsilakka. Kehitän sellasen viiruksen että jokaisesta muokkausohjelmasta puuttuu sumentava työkalu. Vitun paskiaiset.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.