IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Pätevät idiootit.Tiistai 23.06.2009 02:58

"Jou jou, oon vittu niin räppäri et mun housut ei voi tän enempää roikkuu ku niit ei enää oo! En voi myöskään sietää minkäänlaisii hevareita, mut silti kuuntelen Profane omenii ja Avenged sevenfoldii. Cheekil on yks hyvä biisi, niinku Fintelligenssilki. Pelätkää mua kun oon 12 vuotias ja true gangsta. Jos ette oo mun palvelijoit, niin mun isoveli hakkaa teit ihan paskaks!"
Mitä nää kakarat on? Pätee niin vitusti sillä et tietää tsiikilt yhen biisin kertsin, sit ollaan vitun hoppareit. Silti kuuntelee kaiken maailman screamohardcoremättöö (ainaki yhteisöjen perusteella) tietämättä edes mitä se on. Liittyy niihin yhteisöihin siks et se on coolii? Sit kun kysyn et "Hei mikä' on muuten sun lempibiisi vaik Unter Nullilt?" Niin vastauksena tulee se kaikista tunnetuin ja kulutetuin biisi. Esimerkiks Marilyn Mansonilt "This is the new shit" Ja kaikista hauskinta on se jos joku vastaa tohon Mansonin-paras-biisi-kysymykseen et "Tainted Love" Eihän se vittu edes ole alkuperäisesti Mansonin. Kannattaisi varmaan harkita tutustumista bändeihin, joiden yhteisöissä on, että osaa edes vastata kysymyksiin.
Sama kun kysyin ovelasti eräältä vitun pelleltä, joka on ollu Sentenced yhteisös alusta asti että "Ootko ollu Sentencedin keikalla tai ootko menossa?" Vastauksena tuli "No siis oli tos 2007 vuonna keikal ja meen kun ne tulee taas Suomeen." Hetken aikaa katoin ruutua silmät pyöreenä ja sit hajosin totaalisesti. Pienimuotoinen dilemma tossa vastauksessa. Ensinnäkin Sentenced oli jo hajonnut 2007, Sentenced on suomalainen bändi, niin miten ne voi "tulla" Suomeen? Ja viimeisimpänä Miika Tenkula on kuollut ja Sentenced siis varmaan keikkailee??
On näitäkin vitun ihra aivoja joka sormelle. Sit on tää sarja "himmanneet lamput" et "Olen gootti, olen suvaitsevainen, olen laiha ja kaunis. Gootti, laiha ja kaunis pitää paikkansa, mutta sitten kun kysyy että niin mites toi suvaitsevaisuus puoli. Niin vastauksena tulee "Siis suvaitsen kaikki natsit ja neekerin hakkaajat, nälkämaiden lapset ja sodat." Oolrait, suvaitsevaisuus<3
Suvaitsevaisuudesta tuli mieleen maailmanparantajamissit, jotka ei tiedä koska Suomi itsenäistyi tai kuka on Suomen pääministeri... Pohjalta on hyvä nousta.

Vittu punkkarit on rumii ja irokeesit varsinki, mut käytän maihareita89 kuittaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.