IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Galleriahan on sitä varten, että kommentoidaan ihmisten kuvia? Miksi ihmeessä sitten laittaa näin: "Tosi upea kuva, ps. sori oon rändom" Vituttaa tää ihan suunnattomasti. Vois ottaa kommentoinnin pois päältä, nii ei tulis mitään tollasia läskipäitä kommentoimaan rändomina.

Toinen asia joka raastaa mun kuupan verille on se, että joku linkkaa oman kuvansa päiväkirjaan ja sanoo "plz cmnt" tai "voin ommaa<3" kun luulee olevansa jotain. Tai muuten vaan linkkaa oman kuvansa "kattokaa laitoin tämmösen kuvan (linkki), pidänkö vai poistanko?" En minä ainakaan laita kuviani tänne siksi, että muut saa päättää mitkä niistä poistan. Ei saatana mitä ääliöitä liikkeellä.

Kolmantena tulee nää "mun kuva" ruikuttajat. "KATTOKAA BOKSI" "kommailkaa, kommaan takas" niin ja samaan sarjaan tulee päivänkuva "läpät" esim "salee muokattu" "kahen kilon siika" "vanha" Graah, alkaa vituttaan. (joo, tästä kirjotin jo aiemminkin, mutta tää on kestovitutuksen aihe)

Niin ja neljäntenä tulee asiaan (lue:galleriaan) liittymätön vitutus. Nimittäin jankkaajat. Kuinka saatanan rasittavaa on kun polttelet vitutukseesi (tai muuten vaan) röökiä ja joku tulee pummiin tupakan tai jämiä? Sitten kun sanot, että et heitä tai et jätä jämiä, niin alkaa se vitullinen ruikutus ja jankutus. "Jättäisit ny." joka yleensä höystetään perustelulla "en oo saanu kolmeen tuntiin röökii, mua vituttaa tai kauheet niksat" Mites helvetissä SINUN niksat liittyy MINUN tupakkaani? Hanki omat tai lopeta tupakointi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.