IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Pakkomielteeni, olkaa hyvät!Torstai 01.10.2009 17:49

Teenpäs teille pienen esimerkkilistan pakkomielteistäni, jonka jälkeen voitte itse kertoo minulle. Milloin teidän kädet syyhyää tehdä jotain. Tai mielenne pakottaa laskemaan tiettyyn aikaan yhdestä kymmeneen. Tässä kuitenkin omani:

1. Minun on pakko vieraassa paikassa katsoa jääkaapin säätöjä ja käännellä nappuloita. Älkää siis ihmetelkö miksi maitonne saattaa olla käyntini jälkeen jäässä.
2. Minun täytyy syödä kurkkupastillia (eli yleensä tervaleijonaa) kun poltan tupakkaa. Luulin päässeeni tästä tavastani yli/ohi, mutta kuin taikaiskusta löysin takkini taskusta yhden (1!!!) sisun ja menin tupakalle. Se on siis tullut jäädäkseen.
3. Kynsien pureskelu, niin että ne vuotaa verta. Tämä on asia, mihin ei auta Kynnel, ei lakat, ei mikään. Jos ne kasvavat tietyn rajan yli alan mälväämään kynsiä hampaillani ja ne ohenevat, katkeavat tai liuskottuvat. Toivotonta.
4. Vessapaperirullan kääntäminen "oikeinpäin" joka paikassa. Eli jos paperi tulee seinän viertä alas, minä käännän sen rullan AINA.
5. Lopetan puhelun aina näillä jollain näistä kolmesta tavasta: "Joo noni, moi" "Joo noni mooro" tai "Juu, noni mooi" Hämmennyn itse jos en lopeta sitä noin.
6. Olen kleptomaani ja rakastan sitä
7. Minun on aina käännettävä suihkua kuumemmalle, mitä lähemmäs loppua suihkutteluni käy. Lopulta se on niin kuumaa että minun on pakko pistää se pois ja kuivata itseni.
8. Minulla on pakkomielle puhua kirosanoin ja efektiääniä käyttäen. Lisäksi tykkään puhua itsestäni ja olen patologinen liioittelija.
9. Minun täytyy suihkuttaa hajuvettä ensin ranteisiin ja sitten vasta kaulaan.
10. Sidon aina vasemman jalan kengännauhat ennen oikeata jalkaa.
11. Kun pesen meikit pois, pyyhin ripsarikajaalinaamani aina pyyhkeeseen, vaikka tietäisin pyyhkeen olevan uusi ja sitä ei saisi liata.
12. Sytytän tupakkani aina niin että suojaan toisella kädellä, vaikka olisin sisällä.
13. Lähden joka paikkaan aina liian aikaisin. esim. Tiedän että tästä kävelee asemalle n. 10 min, niin lähden kävelemään asemalle jo puolelta, kun juna saapuu vasta tasalta.
14. En voi mennä äidin kanssa riidoissa nukkuun. Kaikki pitää sopia ennen kun nukahtaa.

Ja näitä on paaljon lisää, mutta lievempiä. -PIUSA

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.