IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Kohtasin voittajani.Keskiviikko 30.06.2010 22:29

Tänään töissä, elintarvikehtaalla, siivoilin siinä niinkun minun kuuluu. Laahustin pitkin lähettämön korkeakattoisia käytäviä, kunnes tulin jättimäisien raakahernepussien viereen. Niitä oli lavalla yksi ja lavoja 20 perätysten. Lavajonoja oli rivissä parisenkymmentä. Siinä hetken temmellettyäni, irtoherneitä jahdaten, nälkäisen kihvelini kanssa, osuin jonon ensimmäisen hernesäkin kohdalle.

Kyljessä oli lappu ja toljotin sitä, kunnes tajusin mitä lapussa luki... "C13 22000kg herneitä piip paikkaan" Aloin katselemaan ja laskemaan rivejä, joissa kaikissa oli 20 lavaa herneitä.

SIIS 22 TUHATTA KILOA IRTOHERNEITÄ KERTAA 20 RIVIÄ.

Meinasin olla kuin pikkupoika, joka kärsii peniskateudesta. Mollotin perästysten säkkejä ja sitten lattiaharjaani. Voi surku, mikä pienuuskohtaus. Olin yksin runneltuna hernearmeijan alle jälleen. Vasta edellisellä viikolla olin liipannut 100kg herneitä _kihvelillä_ ja _pikkuharjalla_ saaviin. Eipä ole tehnyt mieli sen koommin enää herneitä siivota.

EDIT: Yksi jäätävän kokoinen säkki painaa n. 900 kiloa ja siivotessani sataa kiloa viime viikolla, yksi säkki meinas kaatua mun päälle!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.