IRC-Galleria

PRP

PRP

Pieni rumpalipoika - se TV:stä tuttu playback-sellisti

Loma tuli ja meniTiistai 27.11.2007 02:33

Heips,

Loma siis meni viuh vaan. Pari viikkoa teki kyllä aika terää, vaikka olinkin enemmän tai vähemmän kipeä koko loman ajan : (

Mun lomahan alkoi oikeastaan laulajamme Markun polttareista heti perjantaina 2,5 viikkoa sit. Olin koko kyseisen viikon ollut flunssassa, mut se alko siitä kyllä jo taittumaan, kunnes...koko viikonlopun kestäneet polttarit antoivat ilmeisesti toipumiselleni sellaisen häränpotkun, että maanantai ei ollut kovin valoisa päivä. Eikä tiistai. Eikä keskiviikko. Eli kuumetta ja kankkusta - pettämätön yhdistelmä. Suosittelen.

Torstai olikin sit jo suht ok ja perjantaina lähdinkin todellakin tuhoamaan taas hyvin alkanutta toipumistani Dubliniin. Ensilentoni Ryanairilla oli oikeastaan positiivinen yllätys - tosin ennakkokuvitelmani eivät olleet kovin ruusuiset. Mut vaikkei se mitään maksakaan, niin en mä tiedä haluunko mä jollain Ryanairilla erityisemmin lennellä. Se koneeseen meno oli sellaista karjanajoa, joka mua oikeastaan vituttaa. Voisivat oikeasti harkita numeroitujen paikkojen ottamista käyttöön, tai sit voisivat organisoida sen säntäilyyn ja tönimiseen johtavan kaaoksen jollain muulla tavalla.

Dublin oli ihan jees, mut ei me oikeastaan jaksettu käydä tsekkaan mitään mestoja. Esim. koko lauantain, painotan vielä - koko lauantain heräämisestämme nukkumaanmenoon - katsoimme loistavalta Reality Zone-kanavalta Jenkki-poliisien takaa-ajovideoita, jotka juonsi loistava hahmo Sheriff John Bonnelly (retired). Itse kävin tuona päivänä ulkona kerran, vain hakeakseni läheisestä kebappilasta meille kebappia. Vitun hyviä rullakebappeja ne olikin, mut vähän turhan tulisia mun makuun. Meni pakki sekaisin.

Sunnuntaina käytiin vähän taas ulkonakin oikein ja oppaana oli yks suomalainen mimmi paikallisen miehensä kans. Ei ne meille mitään erikoista sieltä tosin löytäneet. Perusmestoja. Olin erittäin seipäässä.

Maanantai meni koko lailla toipuessa, vaikka taisin mä punkkua siitä lipitelläkin.

Tiistaina tultiin takas ja tottakai mä olin taas kovassa flunssassa. Onneksi se on nyt mennyt jo ohi ja lauantaiset treeniksemme pikkujoulut eivät pilanneet hyvällä mallilla ollutta toipumistani vaan alan olemaan aika hyvässä kondiksessa jo.

No joo...tulipa aikamoinen ripuli tän tekstin kans...viel vois periaatteessa jatkaa, mut en taida jaksaa. Lopetan siis tähän ja meen hakeen kaapista jotain nassutettavaa.

Elo

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.