IRC-Galleria

PRP

PRP

Pieni rumpalipoika - se TV:stä tuttu playback-sellisti

Treeniä ja treeniäSunnuntai 27.01.2008 22:09

Ollaan taas päästy Fokkerin kanssa treenaamisen makuun, joka onkin aika välttämätöntä aina välillä. Ens kuussa olis parit vedot taas, eli Lahden Torvessa veivataan 6.2. ja Heinolan Nightlifessä 8.2. Kummallakin keikalla on messissä Tuvalu-orkesteri, josta en sen tarkemmin tiedä mitään, mutta kuulopuheiden perusteella kova orkka on. Pitänee siis hieman skarpata, etteivät aivan meillä ala lattioita pyyhkimään ; )

Uusia biisejä ollaan kans väkerretty ja nyt alkaa olemaan kaks aika hyvin hahmoteltuna ja yks vähän vähemmän. Ens viikolla pitäis ottaa taas kaks uutta viisua työn alle. Onneks tolla Udolla on pöytälaatikko täynnä paskaa, josta ammentaa. Tarkoituksenahan meillä olisi julkaista materiaalia sekä ensi syksynä, että vuoden päästä keväällä, joten paskaa pitää olla paljon. Mutta noista julkaisukuvioista tarkemmin sitten, kun on lupa kertoa tarkemmin : )

Tässä venailen taas jo kovasti lomaa ja reissua. Eli ollaan lähdössä maaliskuun puolessa välissä Espanjaan viikoksi. Mesta on nimeltään kaiketi Riviera del Sol (onpa omaperäistä). Noh, sama kai se kunhan kelit on kohdillaan. Ja etukäteistietojen mukaan ton vuokratun huoneiston pitäisi olla ihan asiallinen. Eli kaksio hyvin varustettuna merinäköalalla ja taloyhtiöllä oma uima-allas pihalla. Vuokrasin myös auton tuolle reissulle, Opel Tigran avomallin, joten tulee varmaan ajeltua jonkin verran ympäriinsä, toivottovasti katto auki.

Pitäisi alkaa myös kuntoilemaan. Luulisin olevani aika rapakunnossa, mutta vittu kun ei meinaa oikein motivaatiota riittää. Toisaalta ikää alkaa olemaan sen verran, ettei sen kunnon kasvattaminen ja kropan pienentäminen ole varmastikaan kovin helppoa ja nopeata. Joten pitäisi aloittaa ennen kuin on ihan vitun toivottomassa kuosissa. Noh, ehkä kesään mennessä. Toivottavasti.

Elo

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.