IRC-Galleria

PRP

PRP

Pieni rumpalipoika - se TV:stä tuttu playback-sellisti

Vitun kingejä hommiaSunnuntai 27.07.2008 23:40

Terppa!

Ostin tänään himaan uudet skobet, Gradientin Preludet. Gradient on kovastikin legendaarinen suomalainen hifi-kaiuttimia valmistava pulju (www.gradient.fi) Suomalaista käsityötä parhaimmillaan teknisesti, laadullisesti ja designin kannalta. Ne on helvetin hyvät ja kaiken lisäksi sain ne vielä erittäin edukkaasti. Vittumaista hommassa on se, että muistin mulla olevan himassa kaiutinpiuhaa mutta paskat mä letkua mistään löytänyt. Joutunen siis kärvistelemään huomiseen asti, että saan noi supattamaan. Silti. Vitun kingiä hommaa.

Oikeassa elämässä sen sijaan sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Viime viikon lauantaina musta tuli isä, ja onnellinen tyttövauvan isä tulikin. Äärimmäisen hämmentävää hommaa, mutta kaikki ovat terveitä ja alku on sujunut erittäin hyvin, pelottavankin helpolla olemme päässeet. Vitun kingiä hommaa.

Myös työmaailmassa kuohuu. Lähden lokakuun alusta koulun penkille ja kokonaisuudessaan kyseinen täsmäkoulutus kestää n. 9kk. Uusi tuleva duuni on erittäin mielenkiintoinen ja vielä haastavampi. Kaiken muun ihanuuden lisäksi palkka nousee merkittävästi, n. 50 prosenttia. Ei se euroina toki niin paljoa tee, että voisi alkaa katselemaan uutta Porsche 911:sta (perintöä odotellessa - Hoho.), mutta kyllä sillä ihan selkeä vaikutus on talouteen kuitenkin. Vitun kingiä hommaa.

Luulin jo joskus vuosi sitten olevani about niin onnellinen ja hyvässä tilanteessa, kuin voin vain kuvitella, mutta yllä mainitut asiat ovat osoittaneet olleeni väärässä.

Lauri

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.