IRC-Galleria

PRP

PRP

Pieni rumpalipoika - se TV:stä tuttu playback-sellisti
On tullut kierreltyä tässä muutamat pankit läpi asuntolaina-asioissa. Ihan hyvältä näyttää tilanne, vaikka hattu onkin ollut päässä, farkut riekaleina, maihari paskanen ja jalassa Vansin tennarit...

Mutta on tuo erikoista hommaa kokonaisuudessaan. Aika paljon mietittäviä asioita liittyy pelkästään kerrostalokämpän ostoon lähtien lainan korkotyypin valinnasta itse asuntoon.

Ikävä kyllä merenrantanäkymistä joutuu luopumaan, se on taloudellinen realiteetti, mutta tilaa nyt saadaan lisää ainakin 1,5 kertaisesti.

Sitten edellisen kirjoituksen, Räähkäkin on jo hieman rauhoittunu ja nukkuu yöt rauhallisesti. Luojalle kiitos, alkoi jo väsyttämään...

Mitä vielä, Fokker jatkaa treenausta rauhallisella tahdilla, uusia biisejä hiotaan ja tavoite on päästä vielä tänä vuonna äänityspuuhiin. Voi tosin olla, että vuoden kuluttua kirjoitan aivan samalla tavalla, toivottavasti toki silloin kyseessä on jo seuraava sessio, ei nyt suunniteltu. Julkaisuaikatauluista eikä -muodoista ole vielä mitään havaintoa. Onko se sinkku, EP vai pitkä, vai kasa paskoja demotuksia myspaceen, luoja tietää. Mut ei siinä homompii.

Duunissa on ollut helvetin nastaa, silloin harvoin kun sinne on tarvinnut mennä. Eli aikaa on saanut viettää tuon lapsen kanssa mukavasti ja ziisus, kohta se täyttää vuoden. Osaa muuten laittaa TV:n päälle joka vaatii myös digiboksin käynnistyksen. Saapa nähdä milloin Procasterin kovo laukeaa, kun Räähkä sitä rämppää päälle-pois-päälle-pois jne. siihen asti kunnes sen alttariltaan pois hakee.

Heja Finfonic -25dbMaanantai 15.06.2009 16:31

Toi ötökkä on huutanut yötä päivää parisen viikkoa. Huutaa parhaillaan taas. 1,5h käytännössä tauotonta takana. Mitenköhän se edes jaksaa? Hyvä keuhkot taitaa olla.

Vituttaa.

Mutta otsikon mukaisesti, nämä Finfonicin valetut tulpat maksimaalisella vaimennuksella eivät ole ollenkaan huonot lapsenhoidollisissa tehtävissäkään.

Tässä vielä Helmistä kuvaLauantai 13.06.2009 12:09

Vene parkissa Härkäsaaressa Marjaniemen edustalla...

Lähes vuosi vierähtänytLauantai 13.06.2009 12:08

Howdy,

Tosiaan, otsikon mukaisesti en ole lähes vuoteen tänne mitään kirjoittanut. Osasyy voisi ehkä olla se, että kirjoitin koulutusajalta aika laajaa blogia. Koulutushan alkoi viime syyskuussa muistaakseni ja nyt se alkaa olemaan ohi. Mielenkiintoisia hommia pääsee kieltämättä tekemään. Ja haastetta riittää vaikka millä mitalla.

Tyttö kasvaa sopivaa tahtia ja tietysti sen kehitysvaiheita seuratessa aikaa palaa kiitettävästi. Mitenkään erityisen paljoa ei ole ollut mahdollisuuksia täysimittaiseen juopotteluun, mutta ihan sopivasti kuitenkin. Helmihän täyttää kohta vuoden. Nopeasti on siis aika mennyt. Enää parikymmentä vuotta ja voi huokaista helpotuksesta.

Bändihommat ovat taas hieman aktivoituneet. Tavoitteena olisi päästä studioon vielä tämän vuoden puolella, mutta saapa nähdä. Jossain vaiheessa näytti jo aika huonolta, mutta kyllä se taas siitä sitten lähti jaloilleen. On se vain niin, että kun kolmella neljästä on jo pienet lapset, aikaa vievät duunit ja vielä pitäisi vaimojakin viihdyttää, aika ja varsinkin yhteinen aika on todella kortilla. Mutta ei siinä. Nyt pitää ymmärtää vihdoin nämä realiteetit ja suunnitella ja edetä siinä tahdissa kuin se nyt vain on mahdollista.

Veneilykesäkin on avattu kevyesti, Helmillä, kuinkas muuten. Kyseessä on siis 24 jalkainen puoliplaanaava moottorivene, Seiskari 242CC. Ihan asiallinen kiulu kieltämättä. Saapa nähdä minkä verran ehtii tämän kesän aikana treenailemaan. Se on aika erityylinen käytökseltään kuin aiemmin kokemani liukuvat moottoriveneet ja siinä on tosiaan opeteltavaa. Eikä tuo navigointikaan missään nimessä ole vahvimpia puoliani, vaikken aivan ummikko olekaan.

Mutta joo. Ensi vuoteen, arvoisat mielikuvituslukijani!

Lars

P.S. Kuva ei ole muuten keikkamatkalta vaikka se siltä näyttää. Kyseessä on kurssiretki jonnekin. Näitä teimme yhteensä parin viikon edestä pikkubussilla.

Ja vielä kaksoset kuviin : )Sunnuntai 27.07.2008 23:40

Vitun kingejä hommiaSunnuntai 27.07.2008 23:40

Terppa!

Ostin tänään himaan uudet skobet, Gradientin Preludet. Gradient on kovastikin legendaarinen suomalainen hifi-kaiuttimia valmistava pulju (www.gradient.fi) Suomalaista käsityötä parhaimmillaan teknisesti, laadullisesti ja designin kannalta. Ne on helvetin hyvät ja kaiken lisäksi sain ne vielä erittäin edukkaasti. Vittumaista hommassa on se, että muistin mulla olevan himassa kaiutinpiuhaa mutta paskat mä letkua mistään löytänyt. Joutunen siis kärvistelemään huomiseen asti, että saan noi supattamaan. Silti. Vitun kingiä hommaa.

Oikeassa elämässä sen sijaan sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Viime viikon lauantaina musta tuli isä, ja onnellinen tyttövauvan isä tulikin. Äärimmäisen hämmentävää hommaa, mutta kaikki ovat terveitä ja alku on sujunut erittäin hyvin, pelottavankin helpolla olemme päässeet. Vitun kingiä hommaa.

Myös työmaailmassa kuohuu. Lähden lokakuun alusta koulun penkille ja kokonaisuudessaan kyseinen täsmäkoulutus kestää n. 9kk. Uusi tuleva duuni on erittäin mielenkiintoinen ja vielä haastavampi. Kaiken muun ihanuuden lisäksi palkka nousee merkittävästi, n. 50 prosenttia. Ei se euroina toki niin paljoa tee, että voisi alkaa katselemaan uutta Porsche 911:sta (perintöä odotellessa - Hoho.), mutta kyllä sillä ihan selkeä vaikutus on talouteen kuitenkin. Vitun kingiä hommaa.

Luulin jo joskus vuosi sitten olevani about niin onnellinen ja hyvässä tilanteessa, kuin voin vain kuvitella, mutta yllä mainitut asiat ovat osoittaneet olleeni väärässä.

Lauri

Vitun siitepölyt.Lauantai 03.05.2008 15:46

Vittu että vituttaa toi siitepöly. Naama ja silmät ja vittu kaikki ihan turvoksissa.

Luojalle kiitos, että lääkkeet on keksitty -> PRP&image_id=80944706

Diibbii shhittiiTiistai 29.04.2008 01:57

M e o l l a a n n u o r i s o, m e o l l a a n t u l e v a i s u u s.

Porttissa monta avattavaa ovea osa 3Tiistai 29.04.2008 00:21

Mikki Hiiri merihädässäTiistai 29.04.2008 00:21