IRC-Galleria

PULINASAURUS

PULINASAURUS

Lost without you

Miley & NoahKeskiviikko 21.07.2010 22:57

Miley Ray Cyrus (syntyjään Destiny Hope Cyrus, s. 23. marraskuuta 1992 Nashville, Tennessee) on yhdysvaltalainen näyttelijä ja laulaja-lauluntekijä. Cyrus on kuitenkin lopettamassa laulu-uransa tai ainakin ottamassa taukoa tämän seuraavan studioalbumin , Can't Be Tamed, julkaisun jälkeen. Cyrus tunnetaan parhaiten pääosaroolistaan televisiosarjassa Hannah Montana. Sarjassa Cyrus esittää teini-ikäistä Miley Stewartia, jonka luo uraa poplaulajana salanimellä Hannah Montana. Cyrusin ensimmäinen "vakavasti otettava" rooli Hannah Montanan jälkeen oli elokuvassa The Last Song.

NYYYYH

Noah Lindsey Cyrus (s. 8. tammikuuta 2000) on yhdysvaltalainen näyttelijä, joten hän seuraa isosiskonsa Miley Cyrusin jalanjälkiä. Noah esiintyi ensimmäisen kerran televisiossa 3-vuotiaana Gracie Herbertinä tv-sarjassa Doc. Hän on myös ollut sivuroolissa kuudessa Hannah Montana jaksossa, sekä hän oli taustatanssijana elokuvassa Hannah Montana: The Movie. Noah oli ääninäyttelijänä japanilaisessa piirroselokuvassa Ponyo rantakalliolla.

Noahilla ja hänen serkullaan Emily Grace Reeversillä on oma YouTube kanava nimeltään "The Noie & Ems Show", joka sai ensi-iltansa 14.04.2009.

:))))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.