IRC-Galleria

!!!Maanantai 10.12.2007 23:17

heeeei, tässä just pakkailen x> mietin mitä tarvis ottaa mukaa ja näin. enää kaks tenttiä, huomenna joku hassu koulupäivä 1h :D muuten sit luen tenttiin. kirjotan yhen elämää vammasemman kirjotelman vihdoin - vaan saadakseni heti huomenna jo uuden. ja si ku viimein koittaa perjantain tentti, se on ohi! ja alkaa joululoma. yhteensä koulua jäljellä siis iha muutama tunti vaa. jee!
siis opetust 2h ja tenttejä 2 eli ei kyllä enää paskaakaa :D niihi tentteihi ku jaksas viel lukee. voin kertoa, ettei tullu paljoo luettuu tänäseen tenttiin. toisin sanottuna ei yhtää eli jos saan kakkosen oon onnellinen ja jos saan kolmosen, ratkeen ilosta ja nelonen ei oo si ees mahdollinen. siinä se. mut joo, alkaa olla nii vahva joululomafiilis ettei paljo jaksa keskittyy noihin tentteihin. se kolmonen riittää mulle vallan mainiosti kuulkaas. mutta diiiii.

nii! kaikkee hauskaa on siis edellee tiedossa! gihii! elikkäs perjantain ku tuun tre, mennään raksulin kaa teatteriin<3 ihanaa. pitäs muute kattoo jo se esitys mitä haluis mennä kattoo si. sittesitte... lauantaina meil on joulu! <3 :>> ennenaikanen joulu ku sit sen jälkee ei olla suomes enää. eli lahjat pitänis si olla täl viikol ostettu. mäpä tiiän jooo, dä däd dädää... ;> ettepä tiiäkkääää mitää. hehee, tosin täs pitäs ny vaa saada aikaseks sellanen radikaali veto et menis kaupunkiin ja ostas ne o.O ku sei oikei auta et tiiän ne jossen oo ostanu niit. ainii! ja perjantaina pitäs käyä kyl ....ghii, enpä kerrokkaa missäääää, salaisuuuus. miksei mul oo autoo tääl? se on nii epäkätevää :f epistä.

otas... katon yhen judun, hetki->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.