IRC-Galleria

moikkaTiistai 11.12.2007 21:51

nii jäi eilen vähä toi juttu kesken, en muista enää mitä olin sanomas mut nyt voisin sanoo jotai yhtä vähä järkevää. niih... no kuitenki, tän päivän kiva asia on et iskelmältä soi jo ny pelkästää joululauluja :> jee. kiva ku saa ripauksen joulufiilistä jo ny vaikkei ookkaa aattoa sit tääl. nyt tiiän tarkalleen mitä ostan mun mumskille kanssa >:) siis oon tienny sen jo aikasemminki iha mut ny katoin netist erikseen minkä tarkalleen ostan. ainii, fecebookiski piti käyä. oon addiktoitunu siel siihe vertaa kavereit juttuun :D se on tosi addiktoiva! älkää kokeilko koska sitä ei pysty lopettamaa. just tarpeeks aivotonta ajanvietettä mihin aikaan päivää vaan. vois käyä sulkee radion ku noi vaa selittää tuol jotai turhaa eikä tuu musaa.
ainii, olin reipas tänää ja tein lukkarin. suurin osa kursseist on jo hankas ja ravasin tänää yliopistol joka suuntaan kattelemas kurssiaikataului ja koitin sovittaa niitä yhteen. en kyl jaksanu kummemmin miettiä, merkkailin vaa. nii ja ilmottauduin yleiseen kielitieteeseen sivuaineopiskelijaks o.o en tiiä mikä pointti siinä oli ku en aijo käyä niit kaikkii kurssei mut jos jollai ees kävis ni oisha se aika bueno. jeeejeeeeeeeee.... niit vois käyä sillee huviks aina välil. aina jos jaksaa. sinne filosofiaanki haluun mut niit aikataului en ehtiny viel käyä kattoo. ja mediatutkimuksessaki pitäs käyä mut voipi olla etten jaksa >:) oon nii pahis. gäHÄÄ!
nii ja siit roolipelijutust piti sanoo :D outoo mut iski vaa himo. mut nyt ei sen enempää. meen kattoo feissarin ja si meen lukee lisää kokeeseen, se on huomen :s iiks ja oon kerran selannu sen ohrasen runkomonisteen läpi... pääsenköhän läpi. no saan luvan päästä mutten kyl oo lukenu kunnolla. mut ku siit ei tarvi mitää loistavaa arvosanaa saada ni ei se haittaa. tosin ei kyl sais pudota kelkasta tai muute alkaa menee ne loput kurssit kans si huonosti. nyt on kyl jo liia joulu et jaksais panostaa. sanoinko jo et tänää oli vika koulupäivä ja huomisen kokeen jälkee enää perjantain tentti. sit perjantaiks ulla kutsuki niille eli taidan hilpasta sinne sittenki teatteri-illan sijaan. tai kattoo ny vähä, saatan iha hyvi ehtii molempiin. se vähä riippuu monelta niihin molempiin menis. juups. olikohan tässä sit muuta. ei kai.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.