IRC-Galleria

shoppailupäiväTiistai 09.05.2006 18:42

<3

heräilin tänää, luin ja lähin kaupunkii polkemaa. tarkotus oli mennä hakee tomin lahja (jähää, nyt voin myöntää ku annoin sen sille jo) mut eksyin sit shoppailee kans XoXoon ja käteen jäi farkut, ostin kerranki vähä istuvammat. näitten kaa saa ny vaa tapella et pääseekö istumaan vai ei :D uuttuuden jäykät ;)
sit ostin kaks toppii, vaaleen sinisen ja pinkin ku makso vaa 5€/kpl.. noi farkut oli muute 30€ eli tosi halvat kuitenki. nii, tein nää shoppailut sil aikaa ku ootin tomin paitaa painosta. löysin kaupungilt NÄÄS sellasii paitoi mis luki kaupunginosa ja sit tampere siin alla, oha niit ollu jo iha sika kauan, mut ku petsamoo et ollu, menin sinne kauppaan ja piirsin paperille niitten muitten paitojen mukaan ne kirjaimet et milt se näyttäs sil samal fontil. sit menin kotiin taiteilee samanlaisen paintilla ja vein sen tänää painoon. tuli sitä paitsi puolet halvemmaks... ja ku kerra niit Petsamoja ei ollu ees :< Tuli kyl iha vitun samanlaine ku ne aidot. olin iha yllättyny itekki :S ... siis kuinka taitava oon ;) mut ne myyjät ei varmaa kattonu siel JIM & JILLissä kovin hyvällä sitä ku yks menee sinne kauppaan ja tekee jäljennöksii niitten vaatteista, muttei ne mitää sanonu ja eihän se laitonta oo ku en ottanu valokuvaa vaan taiteilin ite :P Tomin tykkäs siitä<3 se o aina kiva. varsinkin ku olin sanonu sille etten osta... ei se kyl varmaa menny läpi.

Pitsa alko tuoksuu x> toi mun mölli kokkaa tuol, eli sinne--->
nää farkut repee jos syön yhtää, mut sittenpähä pitää palauttaa.
nyt takas \o/ ei revenny. käytii pelaamassa keinumattia puistossa eli ollaan saletisti aikuisia.com. nyt wormmailee ja sit pyörämiittiin ekaa kertaa tänä kesänä ^^ (nää ekat kerrat onki viel siedettäviä) ja kuulema samalla heseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.