IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 23.05.2006 04:22

mul oli tänää tehopäivä.
1. kävin koululla hakemas tulokset ja jännitin siel muitten kaa :D
2. käytiin ostaa tomin äidille jotai puutarhajuttuja
3. vein harjotuspääsykokeen postiin
4. varasin valokuvaamon
5. soitin ylioppilastutkintolautakuntaan ja juttelin niille mun kokeen jäljennöksistä
6. puhuin puhelimes sen oikiksen lukivastaavan kanssa ja se myöns mulle lisä aikaa pääsykokeeseen
7. kiertelin kaupunkia, ostin huivin ja katoin korut itelleni lakkiaisasuun
8. loppupäivän olin ullalla pitkäst aikaa.

ihanaa... ainii joo, sen verran viel tosta kuvaamosta et se oli iha sika hyvä! soitin vaan yhteen mist oli tullu mainos meille himaan ja se kuulosti tosi osaavalta. tai siis ku normaalisti se homma menee sillee et mennään sinne paikkaan, otetaan kuvat, ne tulee postis ja piste. ni toi pyys mut nyt keskiviikkona juttelee siit mun kuvast et minkä tyylisen haluun ja suunnittelee sen valmiiks, tautat ja sillee. sit se ehotti et jos tutustutaa niitten siihen tarjontaan jos saan vaik inspiraatioita. se mun kuva on perjantaina. se oli suht kallis, mut niinhä ne on kaikki. sit ku kysyin et paljo niit koevedoksii siihen sisältyy ni se sano et normaalisti parikytä mut et kyl se ottaa sit vaik yli 30 jossei miellytä.
nii, no sen lisäks et se omistautu siihen nii täysil et se haluu et siit kuvast tulee hyvä ni ku kysyin et millos kävis et tulisin sillo keskiviikkona ni se oli sillee et "tuu iha millon vaa et periaatteesa ne oli auki kuuteen mut et voit tulla kyl myöhemminki jos soitat sit vaan ni kyllä mä tääl oon" olin sillee et ok.... sit se kysy et millon tulisin kuvaan ni seki aika kävi sit muka heti . sit ku kysyin et millanen kiitoskorttivalikoima niil o ja paljo ne maksaa ni senki sai kuulema muotoilla koneella iha ite O.O jees.. olin kyl tosi tyytyväine. toivotaan et tulee vaa sit hyvät.

nii joo ja sit niitten kokeitten jäljennökset makso iha sikana mut pitää ne muistoks saada<3 tilasin matikan, reaalin ja äikän. oisko ne kokeet ollu jonku 25€ kpl... äikkä sisäls molemmat kokeet. no mut lakkiaisista pitääki vähä maksaa :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.