IRC-Galleria

moroLauantai 27.05.2006 05:58

on vähän myöhä joo muttei huvita nukkuu viel. oon jutellu täs sopivan, miikan ja heidin kaa koko illan. heidin kaa nyt lähinnä ku melkein kaikki muut meni nukkuu :D ainii, ja sit sovittiin et lähettää sopivan kaa kiertää austraaliaa jossen pääse opiskelee. hiihii.

nii joo, kokeilin tehä tänää äikän viimevuoden valintakoetta ja tuntu et meni iha ok hyvin. en siis oo lukenu enkä mitää vaa iha sillee lukiotiedoilla. osa oli tietty jotai sellasii mihi ois pitäny lukee jotai kirjoi. haen sinne ens vuonna jossen pääse oikikseen. äikän ope vois olla oikeesti iha lepponen ammatti.

tomi suuttu mulle tänää ku oltiin kattomas sille kelloo.. ei ollu kyl kiva. se pyys mua huomenna joilleki automessuille mutten taida jaksaa mennä. tai ei oo mitää syytä mennä.
vajottaa iha sikana. ois tehny mieli mennä baariin tänää, mutku en saanu porukkaa mukaa ni sovin sit emman kaa alustavasti ku ne oli menos emmaan. mirkaki sano et se pyörii huomen mut saa nähä ku se on iha selkeesti enemmä sellanen pubityyppi ja mun tekis mieli just bailata<3 ei niinkää ryypätä, vaik se o kivaa siin ohes mut nyt tekee erityisesti mieli tanssii! huomen pääsee.
vähä tylsää periaattees kun mul elämäl ei oo ny mitää tarkotusta :D oon koton vaa päivästä toiseen ja koitan lukee.. ja valmistella ylppäreitä.. ei oo mitää motiivia miks pitäs herätä aamul aikasi ja sit tulee maattuu koneel yömyöhään ja jossei koneel ni sit keksii kotonaki muka kaikkee tekemistä vaik on oikeesti iha vitun tylsää... kuha ei tarvis vaa nukkuu... ohos, kello alkaa olla jo kolme. no ei kuules vielä hädän päivääkää.

olin tänää muute lakkiaiskuvassa! jii! olin suunnittelemas sitä keskiviikkona ja se meni iha kivasti. mul oli kuvaajana sellanen ehkä reilu parikymppine naine, joka otti kyl iha hyvi kuvii. se otti niit jonku reilun 60kpl mut koevedoksii saa vaan sen 30 ni se sano et sen pitää karsii niit :( pelkään vaa nyt et se karsii pois just ne mistä tykkään...!! grr.. täytyy toivoo et se osaa hommansa. kaiken kukkuraks ne koevedokset tulee tiistaina ku en oo ottamassa niitä vastaan tääl.. ku oon turus. pitää käyä sillo perjataina heti ennen niitä harkkoja hakee ne. paitsi ettei mul oo rahaa sillo... äiti tarjoutu hakee ne tiistaina, mut haluisin kyl ite ehkä x) hihiihi!! jännää noi lakkiaiset iha sikana! sain muute mirkalta kutsun sen valmistujaisiin, mutten kyl pääse sinne ku se o samana päivänä ku noi mun. ja koska en ny pysty selittää mistää muusta ku lakkiaisista ni kerrottakoo et toivoin ny vihdoin sitä digikameraa lahjaks ja mul o ny vähä sellanen kutina persees et voisin saadaki sen, esim faijalta. sanoin sille etten missään nimes haluu mitää hyvää et pärjään vaik yhen megapikselil iha hyvi :D ku en kuitenkaa ota ku kännikuvia. mut pitää kattoo sit sillo lauantaina!!! apua!!!! JÄNNÄÄÄ!!! onneks kaikki on ny kunnossa x> ghiiiiiiiiiiiiiiii...!
hanna muute ilmotti tänää et se ois käväsemäs mun lakkiaisis :) kiitokset hänelle. ja mummoki muute soitti taas noista. apua, en voi lopettaa puhumasta niistä!!!!

tajusin muute et mun piti mennä syksyllä kirjottaa yhteiskuntaoppi, mut se viimenen ilmottautumispäivä on maanantaina ja oon sillo turussa :D jee! hyvä minä!

ainii, ja sit oon asunu ny nää pari päivää ku ei oo parempaakaa tekemistä ollu, ni matkapörssin, aurinkomatkojen ja finnmatkojen sivuil kattelemas äkkilähtöi x> nyt pääsis kyl halvalla! vittu ku ei ois noita pääsykokeita ni en olis ollu tääl enää pitkään aikaan... ei pääse ees ranskaan tänä vuonna :[

lisäyksenä se viel, et sain kutsun tänä aamuna piramkkiin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.